пароль
пам’ятати
[uk] ru

Як виконати план по мобілізації назавжди


Як виконати план по мобілізації назавжди
"Военком Хмельницкого признал: желающих служить в армии уже не осталось"
пише нам сайт "Главноє" http://glavnoe.ua/news/n238375.
і понєслась!
По перше це мені нагадало сьгоднішню статтю в газєте "вєсті" про те, що транспортній збір з усіх автомобілів віком до 5 років незалежно від вартості чи двигуна тепер буде 25 косарєй в год, і "ні капейкі меньше".
По друге - мені стало цікаво, а що спільного у хмельницького воєнкома та харьковського сайту, крім букви Хє у назві міста?
По третє - чувак реально прав! але формулювання - невірне.
Правильно було б писати інакше; "в ТАКІЙ армії ЦІЄЇ країни бажаючих служити більше намає".
 
І знову у нас виникає питання про русалку: BUT WHY?
відповідаю допитливим читачам:
Не тільки тому, що армією правлять нєпрікасаємиє злочинці, що кришуються на найвищому рівні. а тому, що служба в ато ставить на людині великий держанвий знак лузерства.
Лузерства - тому що людей туди заманюють погрозами чи обманом, тому що найактиівніших добровольців - убивають, як сашу музичко, активних добровольців - захоплюють менти і сажають у тюрягу, як торнадо, а тих що попроще - ославляють у пресі як марадьрів і кіднепєрів.
вся силова система нам волає нелюдським голосом - не місце серед нас козакам, державі потрібні кріпаки!
Лузерства - тому що салдатік, який повернувся з ато з барського плеча яценюка і авакова отримує право завезти ОДНУ подєржаную іномарку, а від місцевого людожера-царька-олігарха-довічного депутата та мецената - 6 соток бур'янів. Все інше отримають ті, хто від служби відкрутився, прислуговуючи двом вищезгаданим крутеликам.
Лузерства - тому що прийде салдатік із войни - а вдома - все ще страшніше ніж було за янучар: полностью обновлённая прокуратура с полностью обновлённой поліцієй, суддями, депутатами та бюрократами зацементували всі соціальні ліфти, а над цим апокаліпсисом гордо рєєт знам'я із зображенням небесної сотні і напис - "нікогда большє!".
 
газ по 500$ за 1м3, вода - по 100, каналізація по 300, електрика - 100500, примусове донорство органів, бо страшно подумать - надєжда нації впала з коня і зламала собі шию, а голову пересадити нікому! а ще транспортний збір по 25000 на рік з кожного ланоса до 5 років, єкологічний - 75000 на рік - з кожного, старше 5 років, 80% есв в пф, плюс 20% податок на доходи фізосіб.
 
Тепер в країні новий соціальний ліфт, який осідлали блізарукіє і плоскостопиє посіпаки - непрігодниє к строєвой. Це новоє поколеніе хазяєв жизні! І салдатікова співмешканка в понеділок спить з бухгалтєром жека, у вівторок з контрольором облагаза, в середу з контрольором обленерго, в четверг - з податківцем, у п'ятницю - з судовим виконавцем, в суботу - з коллектором з банку, а в неділю не спить - допомагає батькам на дачі на огороді, бо нічого жерти. а ти салдатік записуйся в очєредь, бо роботи немає - роботодавці в країні скінчилися. можеш підти прийомщикм вторчермєта але тільки на СПД-шніка з 300000 грн оборота - якраз тиждень попрацюєш, в кампанії 52 - сам панімаєш, інфляція.
Ну скажіть: хто піде таке майбутнє захищать? Намного інтєрєснєй дочекаться поки путін прийде, і подивитися як всю вищезгадану ілітоту ополченці потягнуть у подвал і всі їх бєнтлі та мазератті опиняться в натружених руках народних міліціонерів. От в народні міліціонери ідти цікаво і перспективно. а в салдати - ні.
 
Захищать бидлоту, яка за цей рік відрізала нас від мрії - ніхто не буде. Кацапи ломануться - солдати повернуться, перевдягнуться в цивільне, повбивають самих упоротих офіцерів і будуть по домівках швидше за танки ДНР. У перерві населення проведе люстрацію - всіх депутатів, суддів і прокурорів - перевішають. Так що Путіна зустрічатиме оновлене суспільство, повністю позбавлене корупції, та отримаваше прививку від корупції на 20 років.
Тому - будуть сьомі та восьмі "волни" мобілізації, чи не будуть - не важливо.
 
Тепер відповідаємо на питання BUT HOW?
Як зробити нашу русалку - тобто армію - придатною до того діла, яким вона хоче з нами заніматься.
По перше новим хазяівам жизні слід зрозуміти, що віджате у янучар майно токарі і інженєри ім захищати не будуть. Зараз, поки сафарі та зарніца, і то - ну ви в курсі - бажаючі вичерпались.
Правильний спосіб - різко і глобально навести порядок у країні. Як в звйоздном дєснантє.
 
Обмеживши право бути обраним, обмеживши прийом на держслужбу, суди та прократури.
 
Тепер - тільки для участників бойових дій протягом року на протязі попередньої каденції (у разі переви 5 років - можеш обиратися тільки пасічником чи банщиком).
Така зміна в конституцію - єдина виправдана зміна воєнного часу. І неважно - чи ти боєць ВСУ, чи народній міліціонєр - апалчєнєц. Нуланд пріказала.
 
Уявіть собі НЕСКІНЧЕННУ, як перед ашаном, парковку вздовж кордону з орділом. Заповнену бентлі, ренчроверами, мерседасами та іншим депутатським ескортом. Серед них стоять вкриті золотою амальгамою вагончики як у зірок голлівуду при зйомках поза павільйоном. У кальміусі та сіверському донці похитуються яхти поплічників олігархів. Вздовж лінії боїв вистроєно ілітні впорядковані полігони для проведення зачьотних бойових дій. В 30 км зоні висяться нєбоскрьоби госпіталів фірми борис. Постійно діють павільйони телебачення шустера, де втомлені бойовими діями політики сторін можуть розважитися актуальной і остроумной діскуссуєй.
Чи не мила картинка?
 
Впевнений - у цьому випадку підараси залишать нас у спокої назавжди.
То що, братци-воєнкомы - може сходимо на майдан - висунемо вимоги?
© NinethApreel [19.08.2015] | Переглядів: 878

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.4/30

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати