пароль
пам’ятати
[uk] ru

але чому?


але чому?
Нє, конєшно в преддвєріі войни якось тупо рассуждать про те, як люди із хорошего роблять звичайне, а із звичайного - лайно.
Але все таки навздогін мірним врємєнам хочеться спитати: от навіщо? навіщо салдатікі, ахвіцернікі і прочіє посіпаки позоряться і беруть гроші у сєпарів за пропуск їдла в лугандонію чи орділо?
 
от недавно я писавши тут про необхідність робити з поставок у крим політичне знаряддя, квотуючи відправку води, їди світла на острів у відповідь на відмову пособників окупантів від представників українського та татарського народів.
массової підтримки в керівному стаді ція ідея ще не отримала, але потихеньку уже мичанням озвучується у високих сажах. це адскі, невимовно важко зробити - бо на кордоні з аксьонополісом - ато чомусь немає. а сплошная тіш, гладь і божья благодать. і якщо правий сєктор спалить на переході череду фур, то ховаться йому з одного боку буде ніде - це вам не карпати з лісами, але тікати в зону ато буде набагато ближче. тому, якщо народ україни вибере народну дипломатію по відношенню до поплічників окупантів - то народна дипломатія працюватме краще ніж на закарпатті.
апрксимуємо цю картіну на саму зону ато.
ну от ми знаємо наступні речі:
1) з танками у нас погано
2) перегнати через кордон в орділо одна фура 5 тон =200000 грн
3) один танк важить 40 тон
4) за один танк міноборони платить 48 тис грн
таким чином ми розуміємо, що:
якби хотрожопі контрабандисти отримували у бандюків за одну фуру п'ять російських танків, а потім отримувати за них винагороду в МО - то вони буди б не хтирожопі контрабандисти, а справжні герої, куборги і всякоє такоє.
але ж примусово мобілізований чьотко розуміє - навіщо так крутитися, якщо можно цепочку укоротить, тим більш що гроші за винагороду обов'язково присвоїть який небудь штабний підріла тіпа муженко чи як його там звуть?
 
один хрін тим сєпаратістам - все одно танкі вони нахаляву у кацапів отримують - бо ті їм ради дати не можуть.
а от якби всі домовилися - то всім було б добре - і солдатікам гроші і сєпарам харчі, і кацапам свободні гаражі від танків. і народу єда. тільки штабні підарки навєроноє були б у пєчалі. ну так а нам на них хіба не положить з прібором?
 

© NinethApreel [17.08.2015] | Переглядів: 831

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.0/25

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати