пароль
пам’ятати
[uk] ru

"Итак, что делать? Этот вопрос волнует всех." - Петро Поліщук


Итак, что делать? Этот вопрос волнует всех.
 
Действительно, какая может быть альтернатива нынешней гениальной стратегии "стоим, ждем пока Россия развалится".
Політолог Петро Поліщук розібрався із цими питаннями. І результат дослідження виявився невтішним:

Что этому мешает? Жадность и жлобство нашей "элиты", которая хвастается "золотыми унитазами", но защищать их от иностранной агрессии хочет усилиями и ресурсами только самых обычных граждан.
Тим, кому ліньки читати дослідження політолога, доповідаю його ноу-хау: З нашого боку лінії розмежування чекати на розвал РФ має нечисленна, але добре озброєна і навчана армія добровольців-найманців,
А украинских военнообязанных призывать постепенно, готовить в тылу, формировать из них вторую, третью линию обороны.

Тобто, ППП вважає, що дурноватість нашого життя зумовлена відсутністю у нас достойної еліти (чи навіть - еліт).
 
Таки так - достойних еліт немає .. Самі "еліти-центри" ..
 
Але ж у нас є суспільство! Хіба воно не спроможне вести справи в країні за логікою здорового глузду, тобто - на користь нам і світу?
 
Про те, що у нас є (окрім еліт) ще й суспільство .. І про те, що суспільство могло б взяти справи в свої руки, у пана політолога навіть думки не виникає. Еліти погані і все! І сльози!
 
В чому полягає відмінність демократичних країн від авторитарних? Серед іншого  і в тому, що в демократичних країнах встановилася система соціальних ліфтів, а в авторитарних країнах переважно зберіглася кастовість.
 
Тому що в тих країнах, де постала демократія, виник облаштований перший поверх, з якого можна було здійматися ліфтами на вищі поверхи. Цей перший поверх є "середній клас".
 
В автократіях ліфтам нема куди швартоватися - замість середнього класу з його вимогами порядку і справедливості там (і тут) сидить патерналізованій натовп. Все, до чого здатна прогресивна меншість натовпу, так це заміна одних елітних хижаків на інших.
 
Хижаки вже виїли верхні поверхи і вже будують ліфти, щоб спуститися на кормління до нижніх поверхів. Вони склали долоні дудкою і гукають патерналізований натовп:
 
- Агов! Ми спускаємося до вас! Хапайте децентралізацію! Порадіємо життю разом!
 
Прогресивна меншість Натовпу шаленіє від розриву шаблонів і ще більще розлючується - кого буде скидати Майдан, як всі розкручені щури повтікають ліфтами з Печерська по мухосранськам шукати собі земель обітованих !?!
 
"Важкий випадок" - чухають потилиці магістри демократизації по вашінгтонах .. І дають такий витік інформації:
 
«…если Саакашвили не достигнет успеха, сказал дипломат, для внутренней поддержки украинских реформ «окно закроется на десять лет»
Spider
© Карт [14.08.2015] | Переглядів: 2539

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.5/37

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook