пароль
пам’ятати
[uk] ru

Бермудачний трикутник України


Бермудачний трикутник України
Ми всі кружляємо в трикутнику АМП ..
 
А - авторитарна система (з Папою ПОПою)
М - Майдан (український імпічмент Президенту)
П - Путєн (чи Путін, не знаю нашої транскрипції).
 
Була в мене така імха (чи навіть дві поспіль) про цикли в авторитарній системі (криза-Майдан-новий Папа) ..
 
Путєн прискорив зміну стадій, отже наступний Майдан можливо відбудеться не через 9, а через 5 років. На той час, можна сподіватися, великоросія втомиться вистрілювати свої БК і всі почнуть шукати вихід із врахуванням інтересів.
 
Як тільки війна вщухне, так українці візьмуться за підготовку до Майдану.
 
Особливість наступного Майдану полягатиме в тому, щоб вмовити Пєтю не балатуватися на другий термін, тому що наступні вибори Пєтя, без сумнівів, знову виграє.
 
************************
 
Отже, склалася гарна традиція: пасивісти обирають під себе Папу авторитарної системи, а активісти його скидують чи просто не дають йому щастя поперебувати ще якихось на 5 років в статусі Першої особи, особи світової арени. І у нас всі кажуть, що це і є демократія приправлена національним перцем. Можливо, це і є наш внесок в світову скарбницю форм демократичного правління (чи управляння). Хузна.
 
Принаймні на ДД я не знайшов тут жодного лоба, якого можна було б пробити формулою "демократія замість автократії". Хоча п'ятірки дівчата ставлять. Підозрюю, що високі бали мені перепадають за те, що я не матюкаюсь. Я ще й не п'ю (хай пробачить мене П'ю) ..
 
Отже, все вказує на те, що найближче наше майбутнє ми проведемо в трикутнику АМП .. Потім основні його смисли закинемо в Конституцію і назвемо національною Ідеєю ..
 
******************************
 
Ну, наостанок за Міхеїла, чи як у нас кажуть - за Міхо. Пєтя призначив Міхо Президентом Чорноморського Півдня України .. Це був дуже вдалий хід .. скоріше за все Мадлен .. нє, не так .. А як її? Ну, хто б там не посунув хвігуру, а вийшов вдалий хід. Принаймні, Пєтя має тішитись. Хто б йому ще гарантував спокій в тих татарбунарах ..
 
Міхо на взаєм тролить Бєню. Навіть більше: Міхо тримає Бєню! А Москаль тримає Захід, тобто Ланьо і Балогу. Жебривский із тим волонтером тримають Ахметова, тобто - Схід.
 
Таких от цікавих структуризацій набуває наша авторитарна система.
 
А хтось там казав, що наша ПОПа - сєрая бєздарная лічность .. Сам той хтось такеє Слово.
 
Тепер Пєтя відповідає лише за війну .. Ну, тут у нього слабке місце .. Але посилити його він не в змозі, адже швидка перемога з різних обставин не виглядає для всіх зацікавлених сторін вдалою стратегією. Чи то тактикою, бо стратегією є руйнація велікоросії. Світ втомився від тієї екземи на тілі Землі і взявся Землю лікувати. Лікування потребує часу і послідовної терапії.
 
Ну, тіпа того ..
 
Spider
© Карт [11.08.2015] | Переглядів: 1044

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.5/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook