для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Мінстець - контра обиватель


Мінстець - контра обиватель
Прочитала я феєричне ІМХО. 
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/26832.phtml 
"День гніву" називається. Рідкісна херня. Тому і злетіло швиденько з головної. Ніби і обговорювати нічого. Ба! В мене немає жодних претензій до автора. В мене є претензіі до ІМХО. Як частини дурнуватої пропоганди. Хіба можна щось подібне писати базуючись на реальності? Або хоча б підтягуючи факти, замовчуючи подіі? То ж голий фейк! Але подібних творінь до осені буде все більше і більше. Я думаю що це робота. Так як фейлетони в газеті "Правда" про загниваючий капіталізм. В кращім випадку на Мінстець (хоч дурне, але наше), в гіршім - на Сікільова. Чому я так вважаю? Ну, дивіться...
Починаються вибори. Ах, місцеві! Нікому не цікаво. Ну не скажіть, кумо! То і вибори "мерів" і обласних рад. Та й срана сільрада біля Києва важить і заробляє стільки, що деякі хамовиті цапи-землерийки "на затылке кепи, в лайковой перчатке смуглая рука" ніколи в свій Порш і не грузили. І то за один раз. І не картохлі! Так що є за що боротися. А з ким? Ну не з ригами ж, не з БПП, не з "фронтом" чогось там. Бо шо з ними боротись, з ними простіше домовлятись. "Тєбьє палавіна і мнє палавіна". Але є невістка. З нею не домовишся. Тоді треба обісрати. Для цього всі методи хороші. Якщо народ на справжні гріхи вже не реагує,  можна брати чужі і вішати на невістки спідницю. Розбирайтесь потім, в кого син, а в кого дочка.
До речі, я також маю кандидата на мера Києва. Такий же відморожений, як і сьогоднішній, але соплі не жує. Чуть шо і вухо відгризе, навіть Порошенку. Ну і іноземець, похлєщє Маші! Так шо, Пєтя, давай домовлятись. Fifty-fifty. Все шо з Києва. Ну і твоі президентські вуха! Каждаму!!!

В суботу відбулась зустріч олігархів в Хаяті. Тайное всегда становится явным. РИА Новости Украина: http://rian.com.ua/analytics/20150806/371782760.html
Виробили курс, передали ЦУ по методичкам і тролі пішли строчити. Як говорив тут один мій підзахисний "watch on my lips". Тобто, хренова мова, надумані події, підтасовані факти, але яки-и-и-й запах на виході!
Ідемо по сюжету "тварєнія мінстеця". 
Зібрались значить " Тимошенко, Ярош, Ляшко, Симоненко, Вітренко, Колесніков. Позаду них топчуться Коломойський, Ахметов, Бойко, Вілкул, Нусенкіс та інші". Тобто до теоретичної можливості, хоч і натягнутоі з Ярошем і Ляшком додаємо таке шо "ні в пізду і ні в червону армію" - вітренко, симоненка, колеснікова. Повністю скомпроментовані особи. Ніякого відношення до перших трьох не мають. Зате як звучить! А де ж наша "Самопоміч"? Вроді також як не завжди разом з Порошенком голосують. Ан нєт, нє вєлєно. Тих будуть розкручувати на заміну фронтам з ПОПами. В нас же ж партії купляють під вибори. Не вірите? Ну назовіть котрусь, крім "Батьківщини", що є діючою на протязі не 16, а хоча б 10 років...
З тих що за спиною опустимо Коломойського, як жидобандерівця в опалі, котрого теж мочать на всіх фронтах. А от з рештою попробуємо собі уявити і невістку і Яроша і, навіть, Ляшка. Я вже мовчу, що наш малошановний автор ще й таку дивину, як Нусенкіса дописав, а не Пінчука, для прикладу. Але ж тоді можна було б за "Запоріжсталь" згадати. А воно нада? Та й фоток нема. Прийшлось помогти автору. І чого він тикав тих людей на уявну зустріч, якщо вони були на справжній. І не сто років тому, коли я була піонеркою, а Юля на Донбасі з Ахметовим зустрічалась. А всього рік назад. На "банкеті Сатани"... 



Ідемо дальше. 
"Тимошенко звертаючись до народу починає промову про тарифи, газ (окремі речення народ радісно аплодує) і закінчує виступ гаслом: ПЄЦУ ГЕТЬ!" Як то говориться:"Довго думала. Голосно сміялась". Мені, часами, шкода запецьків. Та ж ви з людьми, котрі хоча б ЦПШ закінчили, розмовляєте! Навіщо ті шмарклі по тарілці розмазувати? Цифри давай! Не можеш знайти? На!..

Наступний шедевр. "В натовп хтось кинув кілька ящиків цукерок «РОШЕН». Натовп починає їх топтати." Ну, прям, дуже смішно! Авторе!!! Ми живемо в час інтернету. 
Ось дані про магазини "Рошен" в Украіні. За рік часу відкрито більше 20 магазинів. Тільки в Києві іх кількість доходить до 30. То все на сайті "Рошен". Тяжко знайти? Спитайте людей. Люди поможуть http://youtu.be/n1k_cwBTnvA
Нє! Навіщо нормальні люди дискутують під такими ІМХО? Про шо там дискутувати? "По реке плывет топор из села Чугуева. И пускай себе плывет железяка хуева!" Не смішно? Ну нате, посмійтесь. "сейчас к нам по скайп-свази обратится Никалай Азаров из Москви и гаспадин Фирташ из Вени.
Це повідомлення зустрічається оваціями присутніх". Тобто не ось це повідомлення:
Показания в Вене Фирташа и Левочкина тянут на отставку Порошенко
Не ось це фото

А фантазія про те, як Тимошенко спілкується з Фірташем. Про що? Як віддати йому газ, котрий вона в нього забрала, чи про те як забрати в нього гроші за цей газ, котрі Бойко з Хряком віддали. А автор попросту постить фігню, яка і близько не лежить біля реальності. Чи може там і міністр економіки злочинної влади теж наварив? То такий розрахунок на "всі вони одинакові"? Може і одинакові. Мені теж здається, що я часами би декого пристукнула. Але мені поки що здається, а Чикатило вже зробив, як наш чикулядний президент. Автор, очніться! Хто Вас вчив будувати логічний ряд в Ваших шедеврах? Ви судите ЮВТ за своі фантазії і покриваєте ПОПу за його діла. І хтось таку фігню хаває! Інакше хто б автору платив? Бо без грошей таке писати?!!

Ну, продовжимо дальше розглядати написане автором. Так сказати невмотивовані сексуальні перверсіі:"Його виступ прериває Тимошенко.
- З Путіним має говорити ті люди котрі вміють говорити з Путіним. Тому я теж терміново їду в Москву." Альо, гараж, а то тут до чого? Хто в нас зараз Тимошенко? Лідер фракції, котра набрала найменшу кількість депутатів в ВР. Чому такий гвавт з іі приводу? Пєцюруньки, чо вам вона спокою не дає. Он наш переговорщик з Хуйлом! В час війни! В той час коли всі притомні краіни вводять санкціі проти Расєюшки він вводить другу лінію на Ліпєцкам свєчном заводікє. А ось так зустрічається з лідером краіни-агресора проти Украіни. І навіщо нам ці нічні полюції автора на дев'ять простинок проти Тимошенко? Ось же ж реальний світ!

Ну і на закінчення. 
"Майдан потихеньку порожніє. Вілкул, Нусенкіс, Бойко та інші збираються до середини сцени де Шуфрич починає роздавати їм колорадські стрічки…………….." Тут автор з крапочками нахімічив, бо йому сайт слова не пропустив. Мало бути "Шуфрич починає роздавати ім колорадські стрічки, намальовані на шоколадках "Рошену"

ПіСі. Цитати з творіння автора не правлені. Він навчався в Устьзадрищенську Російськоі Федерації. Так що, простімо його за дибільні помилки. Самі розумієте яка там грамотність...
© Сторонній [11.08.2015] | Переглядів: 7312

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.4/68

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook