пароль
пам’ятати
[uk] ru

Операція «Окупація»


Операція «Окупація»
Багато справжніх експертів гадають: «Куди ж, в першу чергу, посунуть російсько-терористичні війська в разі команди Путіна загарбати Україну?» Версії різноманітні – на Маріуполь, Харків, Крим, Придністров’я, навіть на Київ з Білорусі чи через Чернігів.
 
І тут я – такий собі затюканий диванний експерт дозволяю доповнити загальну картину ще однією гіпотезою, про яку, мабуть, у відповідних органах знають, та мовчать, бо вона, можливо,  найімовірніша.
 
На 24-му каналі, у «Вестях Кремля», згадуючи чеченські війни, нагадали про операцію «Джихад» під орудою Масхадова. Для тих, хто не дивився: розуміючи, що в лоб Грозний не захопити, повстанці, під виглядом мирних жителів, тривалий час просочувались у місто, копили зброю та вибухівку, а в назначений момент (вісімсот з гаком штиків) напали на російські війська, які вважали вже, що перемога у них в руках.
 
Нападники були самовбивцями, позаяк, російське командування нагнало нових військ, і, як вони це уміють, розхерачили все, що бачили, не рахуючись з утратами.
 
Може було так, а може прилетіли Лебідь з Березовським і почали хасав’юртівські переговори, та не це для нас головне.
 
Головне, щоб СБУ не прогавила подібну ситуацію у Києві. Тобто, щоб, одного разу, якась із здибанок людей у камуфляжі на Банковій плавно не переросла у захоплення державних установ організованими прихильниками «руського міра», яким, потім, на виручку рушать війська Російської Федерації.
 
Нам люблять озвучувати імовірність того, що фронтовики, втомившись від окопного існування, розберуться з посадовцями у високих кабінетах, забуваючи, що, напевно, у декількамільйонному місті набереться тисяча запеклих ворогів, які мріють перетворити колиску Революції Гідності у палаючі руїни.
 
Це наводить на роздуми, що при владі люстрації бояться більше, ніж окупації.
© Alexander Kulik [11.08.2015] | Переглядів: 3892

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.5/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook