для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

наш Кривавий Джокер - реформартор і мегалічность.


наш Кривавий Джокер - реформартор і мегалічность.
Так саме так. Мова піде протаку мєгалічность котра зуміла подвинути відомого австрійського художника з першого місця в списку найнебезпечніших загроз для США в їх історії. І вніманіє ЙОМУ за це НІЧОГО НЕ БУЛО. навідміну від парня під №2. НУ власне через це він і гордовито посів перше місце на п`єдесталі.
Зустрічайте Товариш Хрущов собствєннай пєрсоной!!!
Щоб довго не растєкаться по древу. Досягнення №1 в період 1953 - 1964 був похерений Бреттон-Вудс. да-да той самий що був основою міравой валютна-дєнєжнай сістєми - і зроблено це було не в 1973 паном Ніксоном, а саме товаришем Хрущом в 1960 (правда придумав все сволоч Косигін). #2 завдяки тому що пєчатний станок опинився в прямому підпорядкуванні цієї видатної лічності - СРСР міг емітувати бабоси не тільки під свої національні але й міжнародні проекти. Внаслідок цієї оборудки суттєво піднявся життєвий рівень громадян нашої країни а доля бакса в міжнародній торгівлі скоротилась до 70%(найнижчий показник за всю історію після 2-ї світової) Англійський фунт взагалі впав до рівня стат. погрєшності. #3 скасував кріпосне право - роздавши мільйонам колхозніків паспорти.
Як кажуть бог любить троїцю і впринципі на цьому можна було б зупинитись. Але фраза Хруща "у меня руки по локоть в крови" не дає закінчити все на мажорній ноті і потребує необхідної ілістрації.
В 1957 разом з Жуковим успішно втопив Угорське повстання в крові (як кажуть теперершні - успішний менеджер).
перед цим віджав у наглосаксів контроль за Суецьким каналом - головною транспортної артерією планети (власне без цієї операції Хрущ би не зміг положити МПХ на Бреттон-Вудс який йому у спадок залишила команда на чолі з джугашвілі і його богоізбранних заступників). Ну а події 1962 року описані й так більш ніж достатнь в тому числі  паном Стінгом - Мr. Khrushchev said..
єдиною його помилкою було те що він набирав собі в команду переважно не сраколизів, а жосткіх пацанів здатних давати результат. Власне це його і згубило. Але як було інакше якщо головною метою був саме РЕЗУЛЬТАТ. а не плямкання губами в стілє сєні і його послідовників
© dikiybober [09.08.2015] | Переглядів: 1101

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.6/18

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook