пароль
пам’ятати
[uk] ru

Тихое имхо


Тихое имхо
Есть, есть у нас гиганты срача, на имхи которых летят крупные зеленые мухы. Там и сношаются, там и яйца откладывают .. И уже где-то на 7-й странице срача по имху ползают опарыши ..
 
pardon
 
Поэтому за мух я спокоен - вот тут им поживиться нечем. Тут все стерильно и в замороженном виде.
 
**********************
 
То ж я і кажу ..
 
Рік тому Юлю не обрали Президентом. Натомість Пєтя нарешті задовольнив своє дитяче прагнення всістися на верхівку влади.
 
Чому голосувальники обрали Пєтю, і чому не обрали Юлю? Не знаю як ви, а я пояснюю так: вибір був зроблений не між особами, а між способами життя в найближчу п'ятирічку.
 
А саме: "Пєтя" означає "життя по-старому", а Юля означає "життя по-новому". Народ обрав "по-старому". Треба пояснювати - чому він таке собі обрав?
 
***************************
 
Якби Президентом стала Юля .. От тут, пані і панове, прошу уваги! Якби Президентом стала Юля, то у нас йшлося б про інший народ. Адже між обраним Президентом і тими, хто його обрав, існує взаємно-родинна відповідність.
 
Дійсно, той народ, який обрав Пєтю, не бажав швидких змін .. До речі, як би там не коливався Пєтін рейтинг, а ті 54% іншими стати не можуть. Іншими стануть лише їхні діти.
 
А той народ, що начеб-то обрав Юлю, він вже був готовим до змін. Це мав би бути в основному середній клас, для якого життєво необхідними є швидкі зміни в усіх фрагментах системи управління і бізнесу. В сукупності такі зміни перетворили б Україну в молоду європейську країну з великим майбутнім.
 
На жаль, часи помітних змін в нашій країні знаходяться попереду на великій відстані від сьогодні.
 
**************************
 
Інакше кажучи, ми обрали повільне просування у майбутнє, просування зі швидкістю 1 крок/(9 місяців), тобто, зі швидкістю появи нових людей. Тому що кожна людина вимальовується майже остаточно (як особистість) у віці до 5 років. Подальше життя додає нових фарб і відтінків, але обрис людини впродовж її особистого життя змінюється несуттєво.
 
Тому помітні зміни відбуваються лише завдяки додавання до спільноти нових генерацій.
 
Тобто, якщо поточному населенню відповідає Президент Пєтя, то впродовж 5-ти років відповідність Пєті посаді Президента є гарантованою.
 
Ще раз: не можна народу, що є не готовим до швидких змін, ставити на голову революціонера. Вийде щось надто негармонійне .. І, відповідно, наслідки будуть бридкими ..
 
********************************
 
Що означає "повільне просування"? Воно означає майже ту саму систему управління (з тими ж мафіями), що була за Януковича (і до нього).
 
Що можна зробити на інтервалі повільного просування? На цьому часовому проміжку (5 років) можна підготуватися до швидких змін. Наступні вибори покажуть чи вже готові змінюватись помітно, чи ще один термін будемо юзати авторитарну систему.
 
Як готуватися?
 
По-перше, треба боротися за збереження середнього класу - отже, боротися проти зубожіння населення.
 
По-друге, треба створювати нові і нові громадянські асоціації і діяти креативно і рішуче проти намагань мафії поставити під контроль громадянське суспільство.
 
По-третє, громадським організаціям треба відбирати у держави ті функції управління, які стосуються життя громад.
 
Треба змусити ВР і Президента прийняти і підписати закон про місцеві референдуми і розпочати активно користуватися цією можливістю.
 
***************************
 
Ну, ці всі "треби" є лише побажаннями-фантазуваннями. А буде лише так, як може бути.
 
Отже, пані і панове, наводимо хоч який лад у власних головах. Іноді краще співати, ніж писати.
 
Party
© Карт [08.08.2015] | Переглядів: 1403

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.9/62

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook