для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Мєждународне признаніє русского Крима


Мєждународне признаніє русского Крима
Нєкоторе врємя тому бездуховний западний мір вовсю упрєкав Вєліку нашу родіну Росію, шо, дєскать, отобрали у хохлів Крим, а це нехорошо і вобщє щас так не принято. Потому, собствєнно, нєкоторі западні страни і предпринімали жалкі попитки напугать Святу Русь якимись там своїми санкциями, нариваясь на наш ассімєтрічний отвєт.
Но очевидно, шо сработала таки роз'яснітєльна работа мудрого россійского руководства срєді європєйських неучєй (і ми с раболєпієм і кротостью благодарим наших блєстящіх політіків і діпломатів за це) і європєйські політики просто-таки поперли в Крим, шоб на свої глаза убєдиться, як він розцвів, возвратившися до матушки своєї Росії і страсно злившися в брацком екстазє з непобєдімим русским народом.
 
А це безусловно доказує, шо даже послєдньому гєйропскому тупіце находчівий русскій ум може на пальцях об'яснить ази історії Росії. Такшо тепер весь цивілізований мір знає правду, шо Крим - це ісконно русска зємля нагло і нелєгітімно оторвана некомпєтєнтним і бездарним руководітєлєм Совєтського Союза Нікітой Хрущовим от тєла Вєлікой Росії в качєствє подачки і без того наглим хохлам, а тепер находчіво і справедливо возвращьонна туди, де їй і мєсто - в жопу лоно Вєлікой Росії.
 
Да, так от про несомнєнне мєждународне признаніє Крима як составной часті Російской Фєдєрациї... Пєрва європєйска ласточка прилетіла у Крим із Франції. Однако слєдує замітить, шо цій ласточці собствєне її французске руководство нагло хотіло обрубать крилья, стрємящієся у распростьорті для любого гостя русскі обьятья. Так і сказали, шо це, мол, нарушеніє мєждународного законодатєльства. А все, нада сказать, із-за хохлов які пєрвими подняли вой, шо, бачте, французи їдуть в Крим, даже не спросивши в них разрєшенія. Відать, укропи до сіх пор не можуть одвикнуть од сладких хрущовських подарків, потєря яких полностью на совісті самой України.
Да, так от із-за цьой українськой агрєсії в сторону Франції французи даже начали одговарювать своїх дєпутатів од цьої поєздки, шо возмутітєльно вже само по сєбє, вєдь ніхто не обязан питать в України разрєшенія на в'єзд у Крим по тій даже простій причині шо він тепер Русскій. Так двох сєнаторів даже одговорили. А це, мєжду прочім, пряме давлєніє на свободну французску лічность. Даже на дві французскі лічності.
 
Но, к счастью, остальні дєпутати оказалися болєє твьордими в своїх убєждєніях і не поддались на уговори своїх так називаємих соотєчєствєніков, а по факту амєріканских подстілок. Вєдь  вони понімали, шо раз Україна і її хазяйка Америка всячєскі мішають їхньому дружествєнному візіту, значить вони бояцця разглашенія неудобної для них правди. І правда була сказана.
 
Прєждє всього французи поразилися жестокості западних санкцій супротів стойкого Крима. Глава дєлєгації даже призвав Америку отмінить їх. Вєдь развє це нормально, коли в прівєтлівом Таврічєском крає, цвєтущєм буйними красками самодєржавія не работає мобільний тєлєфон? А як, питається, француз позвоне додому? Це нарушеніє прав чєловєка, мєжду прочім.
 
Также французска дєлєгация опровєргла наглу українську пропаганду і чьотко заявила: у татар в Криму проблєм нема. Такшо всякі русофоби вродє Чубарова і Джемільова тепер должни закрить рот і казать спасіба, шо їх тільки дєпортірували з Крима, а не показатєльно розстріляли, як прєдатєлєй. Нє, шоб як нормальні люди радуваться благополучію, нада брехні розводить, шо, бачте татар убивають і притєсняють. А от тепер слушайте незавісіме мнєніє з Європи: проблєм у вас нема. Такшо припніть язик і радуйтесь. І не забувайте спасіба врємя от врємєні говорить своїм освободітілям.
 
Так от і не странно совсєм в ключє таких розговоров, шо французский дєпутат приобрьол собі фудболочку "Обама - чмо". Так і за цей даже нєвінний поступок французскі запроданці запада заставили його ізвіницця.
 
Но важно друге - те шо зерно правди посєяно нашими зарубєжними гостями і обіщає дать великі і сочні плоди, вєдь у Крим вже собралася дєлєгация з Італії. І, шо характєрно, вони ні в якого Києва разрєшенія не питали принципіально.
 
Дохтирь гєополітікі в Донєцьком унівєрсітєтє,
дєкан кафєдри політології
Грицько Григорович Гриценко
© Грицько Гриценко [31.07.2015] | Переглядів: 4810

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.5/46

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook