для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Я плачу, я ридаю, дарагая!


Я плачу, я ридаю, дарагая!
Я плачу, я ридаю, дарагая!
А шо дєлать? Родствєнниє связі гібнут. Вот ви шо б робили? Живете собі 70 років в одній хаті з старшим братом, а тут раз... документики в кладовочці найшлися. Виявляється, то і ніякий старший брат, а сестра молодша. Ну дійсно, дивне якесь ім'я для брата - Наташа, тоість Расєя. Починаєш докУменти вивчати, а у вас не те що татИ, але і мамИ різні. 
Простая русская душа,
тупая рожа алкаша.
Портянки Путин и ЕдРо,
в сенях помойное ведро.
Гулянка в будни до утра
и кабачковая икра.
На полке Ленина портрет,
по пьянке дворнику минет.
Видон на свалку из окна
и вечно битая жена.
Дочь блядь, сыночек наркоман,
муж лег на зассаный диван.
Подъезды с запахом мочи,
без штукатурки кирпичи.
На свадьбах драки, мордобой,
секс с друга пьяного женой.
Паленка, гречка, маргарин -
закуска русских образин.
Бухнул - под задницу пинка,
О ДАААА!! РОССИЯ вЯлика!! (с)
Нє, я нічо не маю проти скрепів... Особливо якщо вони за плотом. А в себе в хаті на свіжо вимитій підлозі нафіга мені сусіда кірзаки з болотом аж на халявах. Я от три дні Тузіка після іх маслєніци успокоіти не могла.

А тут ще прорив в роботобудуванні. Навіть японці припухли. 

А шо дєлать. Раіся встайот с калєн.

Нє, ну хай собі. Мені не шкода. Але чо на моїй території. Я в себе "сам п'ю, сам гуляю". Нє нада мінья нікуда вазвращать і прісаєдінять. Памошнічкі хрєнові. 
Вето вони наложили на створення трибуналу.

Для того щоб незалежно розслідувати причини. Нє, ну не ідіоти, Карл?!
Самі хитров...мудрі. Ну на, Валодя, атвєтачку. 

Нє, ну Штати довго родять. Як слоника. Спочатку трохи хоботочка в відповіднім місці появляється, потім більше, потім ще більше і вот на тобі - слоник! Так тут до слоника ще далеко, але і то приємно. Перший направлений удар по нафтовій і фінансовій галузям. А то ж не просто ля-ля тополя, а ні продати, ні купити. Всьо так красіво. Іран виходить на ринок, а Раіся дома сидить. І легенько, по чуть-чуть, щоб світова економіка встигла перебудуватись. А то ще Росія санкцій у відповідь не приймала!

І перший раз санкціі дотичать військових галузей. Іх слівают, Карл!
А за Крим-Ваш так душа прямо радується! Всі порти і керченська переправа. Не хочеться в цю бочку меду ложку дьогтю додавати. Але, цікаво, як наші будуть з цієї ситуаціі викручуватись. Нє, я не за нашу воду в Крим. І не за електроенергію. І не за газ. А за вантажі. І не в Крим. А транзитом через Крим в Расєю. Тіпа, ми з москалями нічого не маєм. Це ж через ту ж керченська переправу. Цікаво бачити, як наші державні мужі нашу державу і нас з вами за рублики продають. Але то таке. Може дядя Сем врешті своє правління введе тут. А то дивно спостерігати. Америка вводить санкції, а украінський президент другу лінію на Липецькій цукерковій... Може з пам'ятью єго чєго-то стало і пора нагадати?

Там ще і пакет індивідуальних санкцій є. Ротенберг з москалів і купа наших. Бувший кашєльок Януковича - Курченко. Лічний син і видатний стоматолог - Олександр. Лідер ПР Клюєв. Бувший міністр енергетики і вугільної промисловості Ставицький. Так от. Я чьо то ачкую, Дімон! Якийсь неприємний асоціативний ряд напрошується. Просинаєшся зраня і поки монстрики і шавочки по кущам шаряться читаєш... До нового списку осіб під санкціями ввійшли: засновник партії регіонів, банкір Фірташа, лєпший друг Путіна, екс-міністр економіки. І то все не про декількох осіб, а про одну... Кашмари, бля, кашмари, бля, кашмари... Вот і плАчу. Дарагая!!!
© Сторонній [31.07.2015] | Переглядів: 4995

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.7/76

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook