пароль
пам’ятати
[uk] ru

BUT HOW?


BUT HOW?
Слово - велике діло. как ви яхту назовьотє - так она і попливьот.
Маємо два факти: по перше - ОРДИЛО - це значить "отдєльніє райони донєцкой і луганской області"
по друге - повний завал і кризу легітімності на переговорах з ОРДИЛОм.
оскільки отдєльниє райони представлені якиимсь невнятними клоунами, тітушками, відвертими бандитами, але аж ніяк не представниками законно обрантми представниками місцевого самоврядування.
Тепер маємо анекдот про двох англійських джентельменів, що вудять рибу на березі темзи. Один з них витягає з річки русалку, пильно роздивляється і випускає у воду. другий джентельмен питає у першого "BUT WHY?!" на що перший відповідає: "BUT HOW?"
переходимо до відповіді на це питання.
мабуть що слід було одразу інтенсивніше залучати до мінського процесу у якості легітимних представників районів донбасу. щоб представництво районів включало в кожній группі як мінімум одного представника, а краще двох чи трьох від КОЖНоГО окупованого, пробачте - отдєльного району. оскільки територіальною одиницею об`єкта є саме район, а не ОРДИЛО.
Таким чином ми досягеємо бажаної мети - поперше отримуємо легітімних і скоріше за все відповідальних переговорщіков з окупованих територій, а подруге - отримуємо їх дохолєри, що гарантовано зупинить процес, і заставить ху@ла інтенсивно чесати рєпу.
А ще - предстаництво міцсевого самоврядування у переговорах - наблизить місцевих жителів до управління своїм врядуванням. бо поки українські привладні людожери водять переговори з бандюками - кіна - не буде.
 
для закріплення матеріялу:
переговори вести з ПРЕДСТАВНИКАМИ
ОКРЕМИХ РАЙОНІВ. кожного району окремо
 
якщо одразу цього не зробили, то ще не пізно закрутити фарш назад. оскільки процес явно буксує саме зза неякісного представництва з боку ОРДИЛО - і неспроможності росіян якось заткнути фонтан воєнгторгу.
© NinethApreel [23.07.2015] | Переглядів: 730

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.7/13

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати