для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Торгова марка "Небесна Сотня"


Торгова марка
Возрадуйтеся, посполиті майданівці!
Врешті і в наші відкриті ворота стукає лобом справедливість! А також гідність, ум честь і совість. І все це завдячуючи йому, нашому маданівському побратиму – Авакову. Що називається – пацан на своєму місці. Ну так - чи не за це люди гинули?..
А в чому фішка? – А це наш православний уряд попідмітав по куточкам своєї комори і назбирав бабла на нову бригаду антитерористичного спецназу. А оскільки у нас, хто ще не забув – АТО, то нова антитерористична бригада на фронт не поїде, бо такі класні пацани потрібні в тилу. Базуватися нова бригада буде в Гостомелі. Так би мовити – поближче до Майдану.
А називатися буде (наберіть побільше атмосфери між ребра) –
Спецназ МВС імені «ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ».
Видихайте.
Так ось, коли черговий «беркут» в балаклавах і без шевронів буде трощити вам ребра, то вас мусить зігрівати усвідомлення, що то вас рихтують свої, «небесносотенці».
А взагалі-то цинізм цих моральних потвор не має меж. Тут вже й ненависть – надто слабке відчуття. Напевне, найточніше цей стан передав Толстой в «Хаджі-Мураті» -
«О ненависти к русским никто и не говорил. Чувство, которое испытывали все чеченцы от мала до велика, было сильнее ненависти. Это была не ненависть, а непризнание этих русских собак людьми».
Що кажете, Авакян не русскій? А хто ж він, цей щасливий власник рускоговорящєй челюсті? Міністр МВС, в сім’ї якого українську вважають мовою клоунів – хто він? Кажете – забули? А я не забув. Декому і в морду плюнуть, то він витре й забуде…
Для мене він – самий звичайний рускій. За всіма параметрами. Особливо – після оцього спецназу «Небесної сотні». Це вже дійсно щось за межами добра і зла.
П.С. Залишається тільки спецпідрозділ «Сокіл» назвати іменем Олександра Музичка.
Приїхали...
 
© sampo [22.07.2015] | Переглядів: 7106

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.9/81

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook