для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Чернігов як город високой політічєской культури


Чернігов як город високой політічєской культури
В прєддвєрії мєсних виборів общєствєность вовсю колишеться собитіями в Чернігові, а імєнно прєдвиборною гонкою тамошніх мажорітарних кандидатів.
 
Воно й не мудрєно, вєдь Чернігівський округ показує всій страні, шо не смотря на всі старанія проплачених пєндосами бєндєровцев, устроївших традіционний государствєнний переворот в Україні под названієм "Майдан", у страні все ще сохраняються вєковєчні традиції політічєского іскусства.
 
Так, напрімєр, вопрєки желанію агрєсівного українства лішить кандідата в народні дєпутати виразить свою душевну щедрость і помогти нєімущому ізбіратєлю набором необходімих продуктів пропітанія, кандідат від новозадєланной гауляйтером Бєнєй партії "Укроп" чєсний прєдпрініматєль Гєна Корбан собирає целі очєрєді страждущих за своєю щєдростью і хлєбосольностью, матєріалізірованой у грєчнєву крупу.
 
Або от його опонєнт, Сєрьожа Березенко, бувший члєн партії любітєлєй київських бабушок, який іде од блоку шоколадного фюрера Київськой хунти, нашов друге вираженіє своєй природной щедрості і матєріалізірував свій душевний порив у автобусні екскурсії Черніговом для каждого желающого. Сверх того, Сєргєй не тіки не бере за них дєньги, а ше й доплачує зверху чотириста гривень, шо в сложне воєнне врємя не може не радувать простого ізбіратєля. Скажу даже болєє: коли йому задають вопроси про подобні екскурсії, він всячєскі од них одхрещується і божиться, шо ні сном ні духом нічо про них не чув, шо несомнєнно видає в кандидаті чєловєка скромного і порядочного.
 
Вообще на почві скромності і порядочності Корбан даже поссорився з Березенком (прям як ото у вєлікого русского пісатєля Гоголя), хто ж з них, собствєнно, кручє, а тоєсть порядочнєй, скромнєй і щєдрєй. При чьом ця сора проісходила прі непосрєдствєном участії Корбана і начальства мєсної міліції.
 

 
Оце я понімаю, атракцион щєдрості, мужества і вєжлівості! І, мєжду прочім, все раді ізбіратєля.
А ви кажете "забодала гречка"...
 
А ше в Чєрнігові є кандідати (як і повсюду, вопчєм), які вмєсто хлєба раздають народу зрєліща.
От напрімєр заслужений мастєр прєдвиборних зрєліщ кандідат Дурнєв пригласив лічно дєпутата рєйхстага хунти Ляшка вияснить отношенія по мужськи
 

 
А той, сам будучи іконой епатажа, учуяв шо його на цьом поприщі хочуть подвинуть. А потому приїхав не сам, а з братками. Ну, отмєтєліли там того Дурнєва, вибили зуба його кєнту, а в результаті і Ляшко отомстився, і Дурнєв Довольний, і народ заслужену порцію зрєліщ получив.
 
Так шо, подводя ітог всього сказаного, рєзюмірую таке: Якшо ви думаєте, шо імєнно в Чернігові сама висока в Україні політічєска культура, то ошибаєтеся дуже глубоко. Вєдь даже сєйчас подобне проісходе почті шо в каждом городі України. А Чєрнігов - це тіки зєркало, яке показує, шо в Україні все ше, несмотря на усі усілія хунти і американців, сохранилася стара добра політічєска традіция. А соотвєтствєно це прибавляє Україні шансів не попасти в богомєрзку Гєйропу, чого їй Вєліка Новоросія іскрєннє желає.

Дохтирь політології у Донєцьком унівєрсітєтє
Народний губєрнатор села Малиновка в ізгнанії
Грицько Григорович Гриценко
© Грицько Гриценко [21.07.2015] | Переглядів: 10901

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.1/45

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook