для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Між "злочинною владою" та "супер патріотами" я обираю "злочинну владу".


Між
В Україні останнім часом розплодилось купа СУПЕР патріотів. Таких патріотичних патріотів, що просто супер патріотичних. Вони готові голіруч йти на багнети ворога як Парасюк на Майдані, але водночас неспроможні дотримуватись звичайних правил дорожнього руху і сміливо мчать на червоне світло як той таки Парасюк котрого затримала патрульна поліція і виписала штраф.
Супер патріоти вимагають чесності і справедливості як той таки Парасюк коли стежить за дотриманням норм у ВР або закликає нечесного на руку військового начальничка продати свою машину та водночас не пояснює, а звідки в нього (члена комітета з протидії корупції) самого і машина і годинник за 15 т. гривень і все то при зарплаті в 5 - 6 т. гривень?
Та при декларації в 30 т. гривень доходу за 2014 році та купленому у 2014 році (тому, що в декларації за 2013 рік в нього цієї машини не має) Mercedes "Vito" 20087 р.в.? Хоч на фото з місця порушення ПДР, машина наче БМВ.
 
І от такі патріоти сміливо роблять публічні вчинки. То прокурора візьмуть за барки як супер патріот Музичко.
То починають стрілянину в місті за тисячу км. від лінії бойових зіткнень відтягуючи на це сили Нацгвардії та армії з фронту і по-суті відкриваючи другий фронт.
 
Причому роблять це супер-патріоти гласно, публічно і вкрай неефективно.
 
Ну наприклад вони звинувачують "злочинну владу" в тому що довго йде розслідування злочинів по Майдану, що мало покарано ворогів України.
Здається вони праві?
Але ж он по Боїнгу теж розслідування йде вже РІК. І теж винні не покарані. І це при тому, що в Нідерландах і Австралії не має суддів, прокурорів та політиків котрі би допомагали злочинцям уникнути кари за Боїнг.
Але виникає і інше питання. А самі патріоти демонструючи таку рішучість з триманням за бари прокурорів та стріляючи у всебіч як в Мукачево скількох злочинців покарали?
 
Ви чули що Правий сектор вбив Єфремова, Ланьо, Бойко, Вілкула, Нусенкіса, Сімоненко? Чи хоч би спалив їх маєтки?
Ні. Навіть навпаки. Маєтки ворогів України ці шановні супер-патріоти одразу взяли під охорону, а потім повернули власникам або їх представникам.....................
Вони звинувачують "злочинну владу" у бездіяльності, але водночас представник від таких супер патріотів як ВО "Свобода" такій собі Махніцкій, НЕ ЗНАЙШОВ  ЧАСУ  щоб звільнити отого ушльопка котрого інший суперпатріот Музичко тягав за бари............pardon
Суперпатріоти звинувачують владу в тому, що злочинців відпускають під заставу, водночас всі ті суперпаторіоти депутати котрі щоденно скиглять про зраду ніяк панімаєш не можуть прийняти поправки до того закону, котрий дає можливість безсовісним суддям відпускати під заставу корупціонерів...........pardon
Профільний комітет ВР навіть схвального висновку на подібні законопроекти не надає. І це при тому що очолює цей профільний комітет не якійсь там риг, а представник іншої супер-патріотичної партії "Батьківщина". blush2
 
Вони звинувачують, що "злочинна влада" робить не досить вдалі призначення, он там Галатей, Ярема, всі їм не довподоби.
Але і Галатея і Ярему врешті решт такі звільнили.
А от представники суперпатріотів в своєму господарстві не можуть дати ладу взагалі.
Ну візьмемо події в Мукачеві. Супер патріот котрий очолює ПС в Закарпатті був сам міліціонером і звільнений за контрабанду. Причому його батько і досі працює в СБУ Закарпаття.
 
Ви ще вірите в те, що ПС приїхав до бандюка Ланьо не свою долю в контрабанді вимагати, а боротись з нею? biggrin
 
Але в це не вірять вже і самі представники ПС.
Он за словами Геращенко, очільник ПС в Закарпатті пан Сачко заявив членам парламентської ТСК:
 
Александр Сачко пояснил, что не принимал непосредственного участия в трагических событиях 11 июля в Мукачево и может рассказать лишь то, что знал с слов участников событий, с которыми сейчас нет связи.
По его мнению начало конфликта с Михаилом Ланьо было положено 7 июля, когда группу из нескольких ребят из ПС задержали работники ГАИ, потом подъехала машина с людьми приближенными к народному депутату Ланьо и также подключились к словесной перепалке.
Затем работники ГАИ отпустили группу ребят из ПС.
После чего руководителю службы безопасности правого сектора Артуру Керимову позвонил помощник Ланьо Артур Пашкуляк и сказал, что Ланьо хочет встретится с руководителем боевого крыла ПС и поговорить.
"О чем именно хотел поговорить?" - спросили его члены комиссии.
Со слов Сачко о том, что ПС мешает Ланьо и его команде. Однако в чем точно мешает, он ответить затруднился сославшись на то, что он не был непосредственным участником тех событий.

І жодної згадки про КОНТРАБАНДУ. pardon
І жодної згадки про те відео, де сам Сачко типу ховаючись в лісі тікає від Нацгвардії і дає відеозвернення pardon.
 
Чи звільнили Сачко з керування філіалом ПС в Закарпатті? blush2
Чи Ярош зробив якісь оргвисновкі з тих заяв котрі робили представники ПС всі ці дні? А заяви були такі котрі протирічать одна одній і містили лише істерику на руку ворогу.
Врешті решт, а як бути з наказом Яроша про заборону вивозу зброї з зони АТО? Він його відмінив? Ні.
Натомість представник ПС, той, що з речником ПС давав пресконференцію каже навпаки зброя трофейна і вони мають право ходити з нею будь-де (прям як бандюки ДНР) навіть в магазин за тищу км від фронту.
 
Виникає логічний висновок, що Ярош просто взагалі НЕ КОНТРОЛЮЄ  своїх бійців і партійців.
Адже "злочинна влада" таки змінила всю вертикаль влади в Закарпатті, а суперпатріот Ярош не може прибркати навіть одного свого мутного лідера Сачко та кількох дурнуватих прессекретарів типу Скоропадського.
 

Тому між "злочинною владою" і "супер патріотами", я на стороні "злочинної влади" котра таки робить корисну УКРАЇНСЬКУ  СПРАВУ (хоч і повільно), а не влаштовує істерик та перестрілок як "суперпатріоти" котрі окрім цього демонструють НУЛЬОВУ  ЕФКТИВНІСТЬ проукраїнських дій і досить значно грають на руку ворогу.
 

p.s.
А того прокурора котрого супер патріот Музичко тягав за бари, а супер патріот Махніцкій навіть не знайшов часу звільнити, "злочинна влада" таки звільнила .
3 липня Таргонія затримали в кабінеті під час отримання неправомірної вигоди працівники спецпідрозділу «Сокіл». Він вимагав та одержав 50 тисяч гривень неправомірної вигоди. За цю суму прокурор обіцяв громадянину вирішити питання про закриття щодо нього кримінального провадження.
Розпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднаної із вимаганням).
6 липня прокурор Рівненської області підписав наказ про звільнення Таргонія з формулюванням «за порушення присяги» та подав клопотання про позбавлення його звання.
Як бачите буденно, спокійно, без стрилянини, без роліків для Лайфньюз і хватання за бари.............
Але звісно він вийшов під заставу:
За прокурора прокуратури Рівненського району Олександра Таргонія, якого звинувачують у хабарництві, внесли заставу в розмірі 97 440 гривень, повідомила прес-секретар обласного прокурора Людмила Суржук.
Адже у ВР теж до хуя суперпатріотів всепропальців котрим за розповідями про зраду та "злочинну владу" просто не має часу прийняти відповідні поправки до законодавства (хоч вистачає часу на дурнуваті закони типу 1558), та й то це коли вони ходять до ВР, адже найбільший прогульник у ВР це депутат суперпатріот Ярош.....................
 

Тож шановні з такими суперпатріотами нам і ворогів не треба. Краще я підтримую "злочинну владу" адже вона таки  засвідчує, що працює на користь України не на словах, а на ділі.
© Слово [20.07.2015] | Переглядів: 1886

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.6/65

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook