для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Фкантєкстє: 11-18 квітня 2008 року.


Фкантєкстє: 11-18 квітня 2008 року.
Знаєте чому нову партію назвали Єдиний Центр? Ні, не тому, що там будуть збирати центрових пацанів! Єдиний Центр – це те місце, яке природно розташоване між двома півкулями української політичної с…с….с…. системи! Хух, вимовив! Це я не заїкаюсь – вагаюсь, яке ж слово на букву «с» підібрати до нашої політики? Поки що підібрав «система», хоча, придивившись до центра і півкуль, беруть сумніви у відповідності слова поняттю… Принюхавшись – сумніви відпадають.
 
Ну та добре – зупинимось на «системі», бо я обіцяв не матюкатися у Великий Піст. Так от, у цей самий «центр» поступово сповзає вся коаліція скопом. Є така народна прикмета – якщо хтось скаже, що коаліція міцна, як ніколи, ніякого ризику розвалу коаліції нема, то це означає, що десь по центру, по єдиному, вже розташувалась вся ця єдність і боротьба демократичних протилежностей. Епістолярний роман Віктора Андрійовича, вірніше, його земного втілення у формі Віктора Івановича-сантехніка,  з Неземною Красою Довгою Косою підійшов до логічного завершення.
 
У Верховній Раді відбувся довгожданий акт коїтусу – БЮТ вийшов і ввійшов. В сесійну залу. Фрикції закінчились закономірним виверженням у формі відповіді Чемберлену землі Закарпатської,  після якого стало ясно – країна серйозно вагітна. Вагітна вона кількома варіантами нових Конституцій і новими виборами, а народить, швидше всього, довгождану дочку Ширку. Цікаво, на кого доця схожа буде? Без сумніву, будуть у неї добрі страусові капці і могутній донецький інтелект, але чи матиме вона руки, які ніколи не крали чи косу, яка ніколи не косила?  Наступна весна покаже, хто де угноїв поле. І хто до того часу угноїться так, що вже нічим не відмиєш…
 
Дуже цікава виникає картина на прийдешні вибори. Як планує проходити до парламенту Наша Україна? Звідки набере членів ЄЦ?  Може вони розмножаться природнім способом? Недарма ж там Кріль головний!  А якщо БЮТ таки заб’є кріпильний елемент на Закон про Кабмін у редакції Президента (а заб’є, «Імпази» не їж!)  і таки пропхає якимось чином підвищення прохідного бар’єру до ВР? Ого! Ото перспективи! Віктору Андрійовичу залишиться тільки згодитись на своє переобрання в Парламенті і відправлення церемоніальних функцій. Втім, церемоній у нього тоді буде мало – зустрічати прем’єрку з  далеких поїздок та писати мемуари.
 
Взагалі, висока моральність нашої політичної, ну..., тої на «с», з єдиним центром посередині, випливає з кількох євангельських принципів. Принцип колоди і піщинки у взаємно закоханих  очах  продемонстрував сього тижня секретаріат президента. В СНБО взяли на роботу з тіньового уряду пана Грищенка. Зробили це після того, як насварили Тимошенко за підбирання Задорожного та всякого іншого СДПУ(о). Борис Тарасюк трошки здивувався навіщо на дорозі до НАТО потрібен такий видатний Сусанін, як Грищенко. Але то характеризує Бориса Івановича як повного дилетанта у кадрових призначеннях та високій політиці. Грищенка взяли до СНБО для того, щоб він показав, як треба вийти на дорогу до НАТО з тих темних ворів, в які він завів країну разом зі своїм донецьким патроном та цілим блакитним патронташем. З таким набором Сусаніних у вищих ешелонах влади давно бракує хіба Олександра Михайловича Волкова з його чітким зовнішньо-політичним курсом – на йух. Хоча, навіщо Волкова кликати, якщо по шляху ним вказаному і так йдемо?
 
Другий євангельський принцип який свято шанується нашою владою це коли рука права не відає, що творить ліва, а обидві півкулі головного мозку знаходяться в постійному антагонізмі. Президент вчергове зібрав нараду присвячену боротьбі з корупцією. Там, без сумніву, зібрались самі тільки чесні чиновники. Президент знову вимагав посилити боротьбу з корупцією. Я думаю, що її тепер потроять. Та ну, потроять! Вдесятеро посилять! А хоч і в сто раз! Можна, навіть, і в мільйон! Прямо зараз! От зараз вони боряться з корупцією прикладаючи нуль зусиль, тому прямо з сьогоднішнього дня можна спокійно помножити той показник на мільйон.
 
Результат може неприємно вразити тільки того, хто не знайомий з арифметикою. А наші чиновники арифметику знають. Вони прекрасно розуміють, що множити на нуль можна, а ділити – ні. І, як тільки хтось в загальнодержавній табличці ділення візьметься за частку, яка осідає у всіх верховних дільників, бодай би запитає, -  а звідки при зарплаті державного службовця хатка в п’ятсот квадратів та город в три гектари? - то загальнодержавне ділене зразу перестане інтенсивно ділитись. Тільки арифметика – наука не для загалу, якась вона не така ясна, як науковий комунізм чи, там, політологія. Арифметика, вона взагалі для народу лженаука – ніколи вона не зможе пояснити звідки у Михайла Марковича Добкіна  «Лексус» і вбогі сюртуки від «Зегни» ціною в кілька середньомісячних виручок погорільців з «Барабашово»… Не можна шукати простих рішень! Прості рішення – вони ефективні, а нам треба процес! Нащо нам кудись їхати? Нам аби шашечки покрасівше…
 
З красою у нас зате складається ідеально! В мери Києва ідуть сильні, розумні і блаженні, а от ректором Університету ім. Шевченка має бути тільки красень! О! Ви знаєте про кого я! Він потрібен не тільки Україні, а й найпрестижнішому її університету! Вирішили поставити Литвина Володимира Михайловича в.о.ректора Університету ім..Шевченка. Всім потрібен Литвин! Тільки, що ж потрібно самому Литвину? Раніше я припускав, що цій жертовній людині потрібна совість, але зараз я знаю, що совість йому ні до чого.
 
Реально віце-президенту Національної Академії Наук України потрібні хороші сайти з рефератами. Володимире Михайловичу я маю! Зайдіть на www.ukrreferat.com, або на www.allreferats.com.ua, або на www.referaty.biz там матеріалу - Карозерс вдавиться! Тільки не клікайте на банери! На порнуху можете не попасти, зате на інформацію про те, що ви плагіатор – раз плюнути!   До речі, у мене є колега, бідує журналістом на одному з телеканалів, так він курсак з історії за ніч намалює – Тойнбі здивується! А кандидатську – за два дні. Якщо через мене робити – дешевше вийде. Ну і так, для довідки, ми з пацанами можемо нашій проффесурі з Верховної Ради поробити навіть докторські! Не треба? Дешевше у ВАКу купити? А – у вас там канал свій… Ну от, такі як ви, Володимире Михайловичу, і збивають ціни на калим нормальним людям…
 
А нормальні люди, крім калиму, як то віддавна водиться, вимагають і видовищ. Тут на допомогу вчасно прийшло рідне телебачення і найкрасивіший українець Савік Шустер. Коли я дивлюсь проект про великих українців, мені хочеться запитати чи лишились ще на телебаченні українці розумні. Слухайте, я розумію, що це просто шоу, що це всього-на всього «развлєкуха»… Але де межа, за якою наді мною починають знущатись?  Ставити поруч Амосова і Бандеру? Пропонувати вибрати між Ярославом Мудрим і Лобановським? Люди, ви ЦЕ бачите? Як можна порівняти Бандеру і Амосова? Вони великі. Обидва. Але вони не порівняльні величини. Абсолютно.
 
Як можна порівняти гаряче і солоне? Яким критерієм виміряти міру  заслуги Степана і Миколи? Вони заслужили на пам'ять і подяку, але не на порівняння! Гляньте весь список, усіх сто - з нього тільки ясно видно тих, котрі не мають права, не набули ще його там, у тому списку великих бути! Як можна запихати у список «великих» людей, тих, хто сьогодні живе? Хіба велике не бачиться на відстані?! Відкиньте ту полову з віть-пєть-юль та мерзоту з червоними зірочками в очах. І гляньте на той список знову. Жоден з того переліку не є «великим». Всі вони титани, на яких тримається нація, але хто може визначити їх справжню міру заслуги перед нами і нашими нащадками? Ми? Та ми не можемо вибрати достойних депутатів і ми – скопом! – будемо обирати великого?! Серед титанів, які тримають наше небо обрати більшого!? А не впаде воно на нас від перекосу? Якщо ми під когось з тих гігантів підставимо бутафорську тумбочку?
 
Леле, не вистачає слів, які у Піст сказати можна…
 
Взагалі-то, я дивлюсь, ото, на сучасне життя і так гадаю, що нас в Україні два праведника лишилось, які постяться. Я і мій улюблений атєц Павєл. Ви ж пам’ятаєте про непрості перипетії балотування атца до Київради одразу у двох списках православних конфесій – Регіонів і комуністів? Так от, атєц побачив, що це зажирно і, боячись оскоромитись в піст, з одного списку вийшов. Як і очікувалось, пішов атєц від комуністів, сказавши, що їх «бєс папутал» і він їм ніякої заяви про згоду балотуватись не писав. Але нечистий придумав «ксерокс» та інтернет, який і доніс до невеличкої купки Інтернет-єретиків Канаріс [18.04.2008] | Переглядів: 4433

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.0/19

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook