для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Повний йовбак


Повний йовбак
Що у вас на думці" - питає стартова сторінка FB. "Фсьо пропало" - відповідаю.
 
Направду, ось уже другий рік ми чекаємо змін. І ось, алілуйя!, нова патрульна поліція!. А ось - Аваков розігнав ДАЇ Херсонщини! Уря!
 
Міхо в Одесі таке говорить, що аж сльози радості виступають.
 
А потім... приходить йовбак.
 
І ти розумієш, що тебе годують крихтами змін. Так поліція. Яка бореться з бабками на тротуарі, пиячками. Затримала трохи серйозніших молодиків - і шо? Правильно, здали їх в міліцію, правильно, міліція все зробила по понятіях. Після того як “правилиних пацанів” втретє випустять (мєнти, прокурори. Судді)  в поліцейських залишиться бажання їх затримувати? Скільки вони витримають?
 
87% ХЕРсонських даїшників пройшли переатестацію. Вісімдесять сім! Ось так, лохи. І впевнений, що ті 13% - то не найбільші зловмисники, а престарілі "Петренки", яким до пенсії лишилося мало-мало, і їх бізнес-план показав, що капіталовкладення у переатестацію є не достатньо рентабельні.
 
А там де крутяться більші гроші - лише перерозподіл. Ніяких змін, ніякого закону, міліція в адідасах. Повний йовбак.
 
Ні, ви бачили як кинулась мукачевська міліція захищати свого дона? В кращих традиціях гангстерських бойовиків.
 
І сумно, що ні одна політична сила з цим не бореться. Ні "бідний чесний козак Гаврилюк", ні істерично патріотичний Парасюк. Вони зайняті. Будують державу! Йовбак на їх голови!
 
ПС? А що правий сектор. Вірні ленінці. Ага, не сперечайтесь. Хтось пам’ятає, за що сидів Коба (він же Джугашвілі, він же Сталін) доки не став батьком народів і т.д. і т.п.?
 
За екси. Дітлахам пояснюю - "екси" - експропріація - тепер називається "отжалі". Він забезпечував фінансами більшовиків.
 
А оскільки Коломойського тоді ще не було, то приходилось грабувати банки, рекетувати купців та фабрикантів. Так, серед спонсорів більшовиків були багаті фабриканти. Думаєте, ідейні? Ні, нас так і вчили, але переживши 90-і, розумієш це по новому.
 
Ось і Ярош знайшов мабуть свій старий конспект з історії партії (в нашому дрогобицькому педінституті це Михайло Савчин переконливо учив, а Ярош, як працівник, зним би мав бути знайомий), та й послав хлопців на заробітки. Скільки таких історій було до тепер - ніхто не знає і не скаже. Але на якісь гроші ПС існує? "На партійні внески!" - колись відповідали комуністи. Повіримо?
 
“Хлопці з ПС героїчно воюють на фронті!” - так. Але методи їх чільників такі, що в здобутій ними Україні нам буде зле. А тих героїв вони сплавлять. Читайте історію — і в Гітлера і Сталіна всі старі кадри пішли під ніж.
 
І шо дальше? А не знаю. Повний йовбак. Революція, вибори? Кого вибирати? Свободівця Махніцького? Нафіг, в Америку миски мити? Йовбак. Повний йовбак.
© romicus [14.07.2015] | Переглядів: 7420

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.4/51

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook