пароль
пам’ятати
[uk] ru

Одненьке питаннячко про Крим


Одненьке питаннячко про Крим
Чому в Криму не проводиться декомунізація? Може слід зробити тубільцям сюрприз та переіменувати всяких Лєніних та дзєржинських?
Після заявочєк лошаді іностранних дєл варто було б показати як там справа закрита, перейменуавши Сєвастополь в місто Нємцов. А при наступному випаді окупантів на цю тему переназивати  по одному місту на честь жертв сучасної россійської реакції.
І взагалі, відношення до поплічників окупантів якесь ненормоване, архаїчне. то загодовують Крим та ОРДІЛО аби воно не одвикало від українських харчів, то всі кинулись наслідувати Москаля, та блокувати окупованиі території. Уже почулись голоси що влаштовувати блокаду - неправильно, і маятник суспільного ентузіазмуось ось полетить у зворотньому напрямі.
А правильно - нормувати вплив на під@расів: щось спизд@нув аксьонов - отримайтен добу без світла, спизд@нув захарченко - добу без харчів. Тільки горілка і цигарки.
Взагалі, горілка і тютюн, особливо конфіскований - це саме те, що повинно без проблем перетинати кордон в бік окупованих територій.  Якість продуктів, що перетинають лінію зіткнення - теж повинна чітко регулюватися. Свіженьке і якісне - завертай назад, а попсоване та лежале - будь ласка - міласті просім.
добре себе ведете - посадили пушиліна у підвал - отримайте смачненького, відпустили - знову відходи.
І салдатікам є за що гроші з кантрабандістов брать.
Щоб взаємодія давала якесь відчуття керованості. Як у х@йлa - не сподобались результати переговорів - отримайте артилерією.
Єдине, що має бути непередбачуваним і некерованим - це іменування сепаратистських вождів у Украінських медіа.
наприклад прекрасно виглядає:
 
Сегодня наш атаман,
наш почетный строитель, наш заслуженный
доктор наук, наш народный академик
издал указ: "Все в сад".
© NinethApreel [13.07.2015] | Переглядів: 771

2 3 4 5
 Рейтинг: 29.3/13

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати