для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

РЫЦАРИ и КРЫСЫ


РЫЦАРИ и КРЫСЫ
ВНИМАНИЕ ВСЕМ!!!
Прямо сейчас происходит выселение в Киеве, хозяйка квартиры- Ирина Николаевна, Бальзака, 77. кв.51
телефон: 098 660 17 27  Кредит в  Укрсиббанк.
"Кей коллект", сейчас  6 коллекторов в квартире и участковый, её выставили за дверь.
ВСЕ КТО МОЖЕТ, СРОЧНО ПРИЕЗЖАЙТЕ!!!
Исполнители - коллектора вместе с участковым выгнали хозяйку квартиры  в подъезд,
приехали компания по установке сигнализаций, которая установила сигнализацию, а коллектора поменяли замки  квартиру.
Хозяйка плачет, она выплатила уже 80% квартиры, и её сейчас выкинули на улицу.
 
Просим всех небезразличных СМИ к нашей проблеме, приехать на поддержку.
Пока депутаты тянут с решением вопроса по валютным кредитам, каждый день кто-то лишается своего жилья.
--
Когда я позвонил по этому письму с моей почты и поинтересовался делами,всё было кончено..
--------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------
 
рух Фінансовий Майдан подає позов проти Президента України
 
9 липня 2015 року у Печерському районному суді м.Києва (вул. Хрещатик 42-а) активісти громадського руху Фінансовий Майдан подають позов про захист честі і гідности учасників акції в підтримку закону 1558-1 (реструктуризацію валютних кредитів), що проходила 2.07.2015 під Верховною Радою України.  Учасники акції подають позов від свого імені проти Президента України Петра Порошенко.
У своїх публічних виступах Президент України Петро Порошенко дозволяє собі принижувати народ України, у тому числі активістів громадських організацій, називаючи їх проплаченими «тітушками», висловлюючи своє обурення, щодо бездіяльності силових структур на мирних  мітингах. Частина депутатів  на сторінках соціальних мереж та у ЗМІ  публічно погрожують переслідуваннями лідерам громадського руху. Громадський рух Фінансовий Майдан заявляє, що таке ставлення до людей, які не за власної волею вимушені відстоювати свої конституційні права на свободу слова і свободу масових зібрань через бездіяльність влади, неприпустиме у правовій державі.  
Кампанія в ЗМІ з дискредитації закону 1558-1,  яку очолює своїми публічними заявами Президент Порошенко разом із часткою депутатів, які належать до фракції Блоку Петра Порошенко,  свідчить про те, що влада має намір будь якою ціною знищити право людини на справедливість і закон. Підтримуючи  брехню про шкоду, яку закон 1558-1 наносить фінансовій системі України, частина депутатів, що вимагають своїми заявами до Керівника Апарату Верховної Ради України замінити їх волевиявлення та вважати їх голоси: «був відсутній» чи  «утримався», перетворюють процедуру прийняття закону на інструмент маніпуляцій, не кажучи вже про махінацію із карткою Павелка А.В., яка також була використана у голосуванні «проекту Закону про муніципальну варту» та «Закону про внесення змін до деяких законів України, які регулюють відносини, пов'язані з одержанням документів дозвільного характеру». Але, ніхто у цих випадках не згадав про порушення регламенту та відсутність Павелка А.В.
Попри гучні заяви про фінансову шкоду, частина кредитів, що підлягає реструктуризації за цим законом складає за розрахунком НБУ 60 млрд грн, в той час коли рефінансування банкам, яке НБУ надав банкам тільки за 2014 рік склало 222 млрд.грн., а резерви, у тому числі під валютні кредити, складають 290 млрд.грн.  
Фінансовий Майдан нагадує Президенту України його передвиборчі обіцянки – проконвертувати усі валютні кредити в гривню по фіксованому минулому курсу. Валютні позичальники просять депутатів Верховної Ради не змінювати своєї позиції по голосуванню за законом 1558-1, тим самим депутати сприятимуть створенню справедливих умов, за яких позичальники зможуть виконувати взяті на себе зобов’язання.
Фінансовий Майдан – громадський рух, що об’єднує валютних, гривневих позичальників і вкладників банків, які з грудня 2014 року почали виступати проти стрімкого росту курсу і боротися проти свавілля банківської системи. На сьогодні осередки Фінансового Майдану створені у 12  регіонах України, вони об’єднують понад 15 000 активних членів і захищають інтереси понад 100 000 сімей валютних позичальників. Активісти проводять мітинги та акції протесту під Верховною Радою, НБУ, Адміністрацією Президента та акції у регіонах.
 
відеозапис заяв Президента: https://www.youtube.com/watch?v=15jUGHgJ1bI
 
Headliner
             Олег В.Жумай
                                  Гидропарк - Троещина
© БЛОГГЕР ZAWALNY [09.07.2015] | Переглядів: 1404

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.9/27

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook