пароль
пам’ятати
[uk] ru

А ви знали, що війну може зупинити тільки Порошенко?


А ви знали, що війну може зупинити тільки Порошенко?
Ви всі, ну як не всі то мабуть більшість, бачили в титубі ніби мітинг в ЛДНР. Де ніби люди виходять, негодують, до Захарченка та вимагають припинити війну. Ну Захорченко як старий воєн на милицях з ніби втомленною від війни пикою. Каже ніби він тут ні до чого. А такі заяви кидайте "нацистам" на чолі з Порошенком. Ось одна із ссилок https://www.youtube.com/watch?v=dgC5nQ5vWGg
Привожу також цілий канал присвячений ніби доказати нам що Донецьк насправді патріотичний до України вздовж і в поперек. Він створений не давно якимось хлопчиною. Приведу одне з відео цікаве тим, що на 4 -тій хвилині по серед Донецька інший хлопчина зриває колорадську стрічку з машини що проїзджає поруч. Ух ти і це посеред Пекла і його не розстріляли і до стовба не привязали shok.  Ось https://www.youtube.com/watch?v=LHGHZPsATPg.
Також в програмі Ганапольського (не можу навести ссилку бо вже давно слухав). Розбиралося таке, дуже чітко поставлене питання: "Чи вийдете ви на мітинг під гаслом - Вимагаємо миру", зауважу... САМЕ ДО ПОРОШЕНКА. результати були тоді такі 20% вийдуть, а 80% ні. Ганапольский зауважив тоді що ризик мітингу велики і ці мітинги переростуть в хвилю. Я ж ще сміявся та хулі там тих 20%. Але Ганапольський таки мав рацію. Подивіться це недавнє відео скажімо таких собі "перших ластівок-бабусь": https://www.youtube.com/watch?v=_p-6watrlgw.
 
Перед тим як пояснити до чого все це я веду, чого виклав всі ці відоси. Справа в тому що зовсім недавно на дурдомі ми обговорювали приєднання ДЛНР назад до України тільки в ОСОБЛИВОМУ СТАТУСІ. І Більшість, як я памятаю, виражалося так: "Та пішли вони на х.., зі своїм статусом". І це слушно і мудро я підтримував такуж думку. Навіщо в складі України такі області з проросійскими бандитами та хворими на голову пенсіонерами. Для Россії такий розклад дуже вигідних через ці областя вона може як завгодно крутити Україною. Коротше, тоді ця пряма мулька не пройшла.
Але москва не залишає намагань довести цей план до кінця. На данний момент триває,  би сказав, інформаційна підготовка. Картина така: бандити обстрілюють ВСУ кожного дня є втрати можливо не великі але є. Порошенко вимагає   виконання мінських домовленостей, я розумію чому (і хочу сказати що правильно робить), бо Россия втрачає час, їй конче потрібні мітинги за мир бажано повсій Україні і в ДЛНР також. Щоб показати, що план Новоросія провалився Россія визнає це. Їй конче потрібні такі мітинги, щоб притиснути Порошенка до підписання я вмевнений вкотре відредактованих мінських домовленносте. І я вже бачу як Луганчани і Донетчани вертаються до України звісно для впливу на виборчі процесси а зними нато європа залишаться недосяжними.
Важливо широкій массі українців не піддатися на, скажу по русськи, ЗАИСКИВАНИЯ зі сторони москви в личині мирних луганчан та донетчан. Раджу згадати, що саме за євро інтеграцію та за свободу від митного союзу померли люди на майдані та в ато.
І щоб та жертва не була марна ми повинні виконати ці плани розвитку України  
 
Я хочу сказати що ми швидше за вс не повернемо війсковим шляхом Крим бо він нам після тог як його роздовбуть не потрібен. А якщо хтось і за хоче повернутись дійсно то після того як Україна буде членом НАТО та Євросоюзу. Але на вряд чи в них вийде.
 
Орфографічні помилки допущені свідомо. )))
© BillyBons [08.07.2015] | Переглядів: 1006

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.1/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати