для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Грузиньі раскачивают лодку


Грузиньі раскачивают лодку
Грузины раскачивают лодку
Нє, ну шо то за фігня. Смотрім сюда. От на Сєню ще можна сказати, що він кака. Навіть треба. То поки що ще прівєтствуєтся. На ВР дуже виборочно, а на сонцеликого нашого Пєдра Лєксєіча - ніззя. Ні прямо, ні косвєнно, ні щоб, навіть, приснилося. Інакше лодка раскачіваєтся. Пєтья прямо весь із сєбья тільки цаца. Принц на бєлому мєріні, так сказати. Навіть невістку спеціально на підхваті поставили. От. Тіпа хочеш кого какою назвати - пожалйста. І Сєрьожа, которий в Найом завжди дорогу покаже. Мол вєрной дарогой ідьом, таваріщі. А тут така херня приключилася... І вже не перший раз. Навіть, так як би Пєтя і не прінц вовсє. А я так мєчтала! Туфлю розміром в 54 проценти через день приміряла! А тепер я нє паняла. Мені за кого нада бути? За бальшєвіков? Чи за камуністав? Щоб лодка нє раскачівалась...
http://youtu.be/QEqvMNYonXw
Грузіни, ізвіняюсь, ахрєнєлі. Прямо, як в тому анєкдоті. Єто изюм девушка, но он нє прадайотсі. (с) А нафіга нам такой, шо нє прадайотсі? Ні ізюм нам такий нє нада, ні керівник обласної адміністраціі, ні міністр МОЗ, ні, страшно сказати, Генеральний прокурор... Тьфу... Тут я малость поплутала. Генеральний прокурор якраз і продається.

Особливо його Перший Зам. А от просто зам - нє. І, навіть, якщо благодарность нє будєт імєть граніц! В прєдєлах разумного, канєшна! (с) 
Заместитель генерального прокурора Давид Сакварелидзе подтвердил задержание заместителя начальника Главного следственного управления Генпрокуратуры Владимира Шапакина и заместителя прокурора Киевской области Александра Корнийца, которые "крышевали" коррупционные схемы.

Невдобно якось получилось. Нє? Тут тільки Саакашвілі падчерицю Шокіна в декрет відправив, івано-франківського прокурора в відставку, а то вже і на самого кума Віктора Федоровича - Пшонкіна! Чи може хтось думає, що всі ті прокурори без відома Шокіна брюлікі на зуби збирали. (Ну то така нова тенденція в суддє-прокурорських на зуби гроші на роботі тримати). 

Ну, вот. Лодка качнулася страшно як! Навіть мені ліву ногу по гульки залило. Бо чо нада? Бандити в тюрмах, майданні снайпери сидять, корумповані мєнти до ногтя прижаті, всякі Борі і Сєрьожі під слідством... Трохи, правда, з вбивством Бузини облажалися, але то ще можна поправити. 
Так нафіга лодочку-то хитати?! Я вас питаю!!! І генпрокурор Шокін теж. Нє, брешу! Не сам кум. А тіпа його перший зам. Підправив так трошки молодшого товариша:
было открыто уголовное производство в отношении Давида Сакварелидзе.
І аценітє красату ігри (с). За напад на державні приміщення. 
http://b.pix.ge/k/q828k.jpg
Добре що сам Президент вмішався. Малнієносно! На третій день скандалу. Видно не вдалося домовитися. Качатєлі лодкі пабєділі. А якщо б за Міхо Штати не стояли? Щось виглядає на те, що караул устал. Бальшим дядям Пєтіни договорняки видать реально осто(піз)гидли. Третій Генеральний за півтора року і кожен один другого кращий. Так шо чекаємо Указу "Снять Сакварєлідзе с занімаємой должності і назначіть Гєнєральним" 
Я трєбую прадалжєнія банкєта (с) 
© Сторонній [06.07.2015] | Переглядів: 12728

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.8/81

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook