для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

МАУ-гав. Кого ще спустить з цепу Коломойський?


МАУ-гав. Кого ще спустить з цепу Коломойський?
Ситуація навколо Державіа продовжує радувати своєю безпощадною тупістю однієї із сторін конфлікту.
 
Спочатку "виявляється", що нинішній очільник цієї служби - який не робить нічого, аби відкрити небо для світових авікомпаній - абсолютно випадково всю дорогу, до 2014-го року, працював в "Міжнародних авіалініях України" на зарплаті, на порядок, тобто в 10 разів, вищій, ніж зараз на держслужбі.
 
Після цього жодна притомна людина жодному слову пана Дениса Антонюка не повірить. Ну просто через відверту брехливість ситуації. Але це ще не кінець.
 
Вчора на сайті kontrakty.ua з'явилась прекраснодушна стаття із красномовним заголовком - "Как бы Саакашвили ни хотелось: почему в Украине не может быть авиабилетов по 7 евро". Лінк я вам завісив, якщо є час і натхнення, читайте. Я ж обмежусь лише найпершим реченням:
 
Независимый авиаэксперт Сергей Кадученко проанализировал, почему монополизму МАУ пока нет и не может быть альтернативы
 
Я не знаю, що таке ВД "Галицькі контракти", наскільки там працюють адекватні люди. Але я вмію користуватись Гуглом і Фейсбуком. І от що я знайшов за півтори хвилини неінтенсивного пошуку - сторінку пана Кадученка в Фейсбук. А там чорним по білому написано про його робочі місця: "Раніше - на посаді Директор по развитию новых рынков у Международные авиалинии Украины".
 
Незалежний експерт, аякже. І це вже анітрохи не смішно. Чекаємо, який іще "незалежний" чиновник, експерт чи ще хтось вступиться за "безальтернативну авіакомпанію".
 
P.S. Ну, а про журналістів 1+1, які сьогодні вилили чергове відро помиїв на Саакашвілі, що посмів посягнути на бізнес їхнього "Тата", і говорити нічого. Вони самі за себе все скажуть.
 
© V.Mylenko [29.06.2015] | Переглядів: 5086

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.9/34

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook