для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ламаються нові БТРи, а чиновникам хоч би що


Ламаються нові БТРи, а чиновникам хоч би що
Я знаю чому поросенко не зхтів вводити воєнний стан: це ж своїх  пацанів-чиновників треба було б розстрілювати за саботаж і бездіяльність під час ВІЙНИ, а так це не війна, це якесь АТО - НЕТО. Хай там хлопці гинуть, а наші чиновницькі інтереси передусе!
 
Прочитав цю новину і жахнувся:
 
"Дві третини переданих армії новеньких БТРів зламался через конструктивні недоробки
Економіка28.06.2015 18:26
 
З отриманих в рамках виконання оборонного замовлення в минулому і поточному роках збройними силами 20 одиниць БТР-3 і 25 — БТР-4 на ходу залишилося лише 18 штук. Про це в статті для DT.UA пише Дмитро Менделєєв.
 
«Усі пам’ятають пишнобарвні, гучні шоу за участі керівників країни з передачею бойової техніки збройним силам. Так ось, із цієї кількості сучасної бойової техніки на ходу залишилося лише 18 штук. І параліч стався не в результаті бойових дій!» — пише автор.
 
Як зазначив В.Муженко у згаданому вище листі генеральному директорові концерну Р.Романову, причиною поломки цих виробів є конструктивні недоробки, але керівництво концерну ігнорує кількаразові звернення військових із цього приводу.
 
«Проведений аналіз несправностей, які виникають під час експлуатації бронетранспортерів, свідчить про те, що їх наслідком є конструктивні недоробки, які вимагають усунення підприємствами-виробниками», — пише Муженко Романову. За словами начальника Генштабу, своєчасний ремонт поламаної техніки бригади держпідприємства не здійснюють. «Укроборонпром» не поспішає ремонтувати браковану техніку." (Кінець цитати)
 
Колись мені самому довелося викарашкуватися із бою на несправній машині БРДМ. На першій швидкості якось доповзли до своїх (Ефіопія, 1978). Потім пересіли на БТР 60-ПБ. Класна машина була, але так само мала проблему із карбюратором.
Усі проблеми техніки можуть бути вирішені. Проте воїн не повинен їх вирішувати. Він має воювати, ризикуючи своїм життям. От тільки скажіть, чим ризикує ота сволота, яка випускає браковані БТРи для війська?
Я б його розстріляв отого Романова. І тих, хто його кришує. Проте, це ж не воєнний час, а ато...
 
Слава Україні і її героям!
 

 

© Ukrop [29.06.2015] | Переглядів: 2751

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.6/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook