для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Передайте привіт Яценюку та Авакову


Передайте привіт Яценюку та Авакову
Передісторія.
Термін дії закордонного паспорту в мене закінчується через півроку, а віза через два тижні, тому вирішив піти наввипередження і подати документи для виготовлення нового. В результаті стикнувся з "бессмисленной и беспощадной" системою, яку судячи з усього розробляли десь в надрах пекла. Тим не менше, ті 5 годин які я провів у черзі з 7 ранку (сам ОВІР починає працювати з 10:00) пройшли в досить цікавій атмосфері.
 
Вирішив поділитися найцікавішими моментами:
 
7:00 Я прийшов в ОВІР і як виявилося переді мною вже є 4 людей. Я щасливий.
 
7:20 Іштван телефонує мамі і зі змішаними почуттями гордості та радості, яке чоловіки певно відчувають коли у них народжується син, оголошує, що він третій в черзі. Мама щаслива.
 
8:00 Кількість людей в черзі перевищує 12. Всіх, хто приходить після ми починаємо називати оптимістами.
 
9:00 Кількість оптимістів стрімко зросла.
 
10:00 УРА, нарешті ми дочекалися!!! ОВІР починає працювати! Зайшли перші "блатняки" які не стояли в черзі. Всі "щасливі"
 
10:30 УРА! Перші блатняки вийшли!... зайшли другі. Всі "пздц які щасливі".
 
10:45 УРА! Перша людина з черги зайшла в кабінет! В усіх пробуджується оптимізм і тільки у людей в самому кінці коридору в очах можна прочитати всю "тленність битія".
 
11:00 Після консультацій та дипломатичних перемовин з елітою черги (тобто всіма, хто зайняв чергу до 10 людини) кількість оптимістів почала стрімко зменшуватися.
 
11:20 Прийшла жінка, якій паспорт видають вже пів року. Хлопець №9 в черзі зрадів, що нарешті зараз буде скандал і сидіти стане веселіше. Аж ні, паспорт виявився якраз готовим. Всім прикро.
 
11:30 Хтось із черги зауважив, що не вистачає бабки, яка би проходила туди-сюди і кричала "Пиріжки, гарячі пиріжкииии!! Свіже пиво! Пиріжкииии!". Всі замріялися.
 
11:50 Підійшла моя черга. Попросив, коли вийду з кабінету, аби хтось включив мені пісню Queen - We are the Champions.
 
12:00 Залишилося з 10 людей. Хтось зауважив, що хороша компанія зібралася, потрібно збиратися разом частіше. Почали думати, де ще є такі черги, аби можна було спокійно посидіти, без швидкого руху. Зійшлися на варіанті черги на флюорографію в лікарні. Тільки наступного разу візьмемо з собою шашлики.
 
12:15 №11 почав загравати до дівчини з №14. Запропонував їй каву. Хтось запропонував йому помінятися з дівчиною місцем в черзі. Відповів, що він віруючий і таким тільки після весілля можна займатися. Всі погодилися.
 
12:20 Одна дівчина не витримала і спитала, чому не можна зробити це все онлайн - завантажити копії документів, заповнити анкету, записатися на певний час і прийти тільки для того аби залишити відбитки пальців та зробити фото. Попросили її не богохульствувати в храмі корупції.
 
12:30 О БОЖЕ!! Я ПОТРАПИВ НА ТОЙ СВІТ!!! Тобто, нарешті зайшов в кабінет, де за 15 хв заповнив всі анкети, сфотографувався і здав відбитки пальців. Подумав про те, що навіть перший секс тривав довше.
 
12:45 В коридорі лунає We are the Champions, крики Браво! Молодець! Тобі це вдалося! Щастя, здоровя! Успіхів! Подумав про те, що на День народження мене вітають менше.
 
12:50 Відчуваю себе 18 річним парубком, що покидає свою велику сімю і відправляється у незвіданне майбутнє, залишаючи інших членів родини чекати ще як мінімум 1 годину обідньої перерви і сподіватися на те, що сьогодні ОВІР буде працювати ну хочаби до 17:00...
 
П.С. Якщо в когось є старий манекен, почепіть на нього фото Яценюка і напишіть на грудях "Реформатор". А тоді принесіть в будь-який паспортний стіл країни і здавайте почасово в оренду битку для бейсболу. Заробите не малі гроші.
 
Ну і великий привіт Арсену Авакову, чиє прізвище теж не раз згадують для звязки матюків, ті хто стоїть в чергах за закордонними та українськими паспортами.
© Michael623 [26.06.2015] | Переглядів: 13017
Мітки: #Яценюк  #Аваков 

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.8/68

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook