пароль
пам’ятати
[uk] ru

Що дорожче коштує для влади? - Закон та мораль, чи генерал?


Що дорожче коштує для влади? - Закон та мораль, чи генерал?

 
       МІНІСТЕРСТВО ТРАНСПОРТУ ТА ЗВ”ЯЗКУ УКРАЇНИ
 
КОНЦЕРН РАДІОМОВЛЕННЯ, РАДІОЗВ’ЯЗКУ ТА ТЕЛЕБАЧЕННЯ
 

Дата 11 грудня 2009 року № 1                       Президенту України Ющенко В. А.
ПОВТОРНО                                                                Прем’єр-Міністру України Тимошенко Ю. В.
Голові Верховної Ради України Литвину В. М.
Народним депутатам України
 
         ЗАЯВА
Трудовий колектив Концерну РРТ (далі КРРТ) звертався в серпні 2009 року до Президента та Прем’єр – Міністра України з заявами про недопущення призначення терміново виконуючим обов’язки Генерального директора Концерну РРТ  Іщука В. О.
06.10.09 року працівникам КРРТ усно доведено наказ від 06.10.09 р. № 1024 Міністерства транспорту і зв’язку України про призначення ТВО Генерального директора КРРТ Іщука В. О..
По-перше, керівництво держави проігнорувало звернення трудових колективів і закон та не зупинило призначення звільненого за зловживання Іщука В. О.
За наказом Мінтрансзв’язку від 28.12.06 р. № 1204, на підставі акту КРУ від 22.12.06 р. №14-1-03/3 «Про результати перевірки ... КРРТ» був достроково розірваний контракт з Іщуком В.О., а він  звільнений з посади Президента КРРТ. В Акті КРУ наведені факти незаконного використання бюджетних коштів на покупку квартири Іщуку В.О., здійснення їм службового підлогу та фальсифікацій для позитивного ухвалення рішень профспілковим комітетом і Радою директорів КРРТ, що призвело до завдання збитків державі у сумі 567,3 тис. грн. Тобто, кошти на придбання квартири у приватну власність через махінації з особистими документами та надання недостовірних відомостей Раді директорів КРРТ і Профспілковому комітету, були виділені звільненому за зловживання посадовцю за рахунок колективу державного підприємства.
Крім того, Іщук В.О. та його родина на той момент вже були забезпечені чотирикімнатною квартирою в м. Києві та не знаходилися на квартирному обліку.
По-друге, по матеріалах перевірки та підтверджених фактах фальсифікації Іщуком В.О. протоколу спільного засідання адміністрації та профспілкового комітету КРРТ  про надання йому квартири, при відсутності вказаних в протоколі осіб (!) в складі ПК Концерну та на цьому засіданні, при відсутності права Іщука В. О. бути включеним в список на право отримання житла, органами прокуратури порушена кримінальна справа реєстраційний номер 60-3318 постановою від 23.07.2009 року. Корупційними діями справа прокуратурою скасовано, винесено постанову від 20.08.09 р. про відмову в порушені кримінальної справи, Іщук перешкоджає оскарженню, але вона вже скасована, що рівноцінно порушенню кримінальної справи і продовжено розслідування.
По-третє, згідно з вимогами органів прокуратури, та по ініціативі  Правління Концерну, з метою відшкодування нанесених державі збитків, КРРТ виступає позивачем у судовому процесі про стягнення з Іщука В. О. незаконно привласнених 567,3 тис. грн. державних коштів. Іщук перешкоджає оскарженню Рішення суду про відмову стягнення до Верховного Суду України. Іщук В.А. перешкоджає проведенню Правління Концерну РРТ.
Призначений на посаду Іщук В. О. намагається знищити докази та свідків вчинених їм злочинів, щоб уникнути відповідальності, та відновлює в КРРТ своє організоване злочинне угрупування. У 2000-2003 роках МВС розслідувалися дії колишнього командуючого військами зв’язку Іщука В. О. по привласненню понад 1 млн. доларів при проведені робот по конверсії частот для мобільних компаній, що контролюються російським капіталом. Зі зміною влади справу закрито.  
Зухвалі дії та бездіяльність Іщука В.О. призвели до припинення телевізійного мовлення на одну годину у всій Україні, що вкрай небезпечно для держави і є позором Концерну РРТ і влади. Концерну нанесено збитків на суму більше 50,0 тис.грн. Це обурює трудовий колектив Концерну. З урахуванням вищенаведеного,  вимог діючого законодавства та величезного соціально-суспільного значення, вимогаємо негайно скасувати призначення ТВО Генерального директора Концерну РРТ Іщука В. О. та прийняти заходів про стягнення з Іщука В. О. вкрадених у держави і у трудового колективу КРРТ 567,3 + 50,0 тис. грн.      
Просимо захистити нас від переслідувань, звільнень, та зухвалого порушення законів.
Трудовий колектив Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення.
alex08 [11.12.2009] | Переглядів: 2549

2 3 4 5
 Рейтинг: 21.5/17

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook