для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Кому довічне за бузину?!...


Кому довічне за бузину?!...
Шановні панове патріоти!
Здається, ми приїхали… Майдан, нова влада, надія на зміни – як все гарно починалось!
Цілий пан міністр МВС аваков без суду називає двох патріотів активістів майдану, людей із загостреним почуттям справедливості, перших хто визвався на передову в АТО – вбивцями. МІНІСТР ВИНОСИТЬ ОБВИНУВАЧЕННЯ Андрію Медведьку та Денису Поліщуку в фейсбуку!!!!! Погрожує довічним ув’язненням – МІНІСТР МВС ПОГРОЖУЄ ДОВІЧНИМ за вбитого бузину!!!! Рецидивістам дають 8-10 років за вбивство, а тут же – ПОЖИТТЄВЕ.
Хапають одного на вулиці із стрільбою на ураження, другому виламують двері в квартирі, крадуть гроші, антикваріат, оргтехніку, машину. Тероризують батьків, наречених. До речі, про батьків: батьки говорили, що за ними почали слідкувати ще до вбивства Бузини. То може вбивці вже і так були відомі, ще до вбивства? Далі більше: тварюки в мантіях затримують хлопців на два місяці з правом застави в 5 млн. грн., коли ЗА КЛЮЄВА, міліонера, було присуджено застава в 300 тис. грн. ТРИСТА!!!!  І 5 млн. грн. за заставу Дениса. Другому, Андрієві, взагалі не дали можливості під заставу виходити. В камерах влаштовують психологічні тортури з підсадними. А хто ж в мєнтурі, суді, прокуратурі все це організував?... Та ті ж самі, що закривали євромайданівців. Вони і зараз на хлопців шиплять: «Ну шо майданутиє, вот ви і попалісь». Вночі їм  тоже спати не дають, стукають, кричать: «пі…єц вам, вєшайтєсь..» в надії, що хлопці просто морально не витримають без сну і підпишуть зізнання під справою, що шита білими нитками.  
Що сказати доброго – не знаю. Багато чого є сказати невтішного. Наприклад, з’являється стійке переконання, що пан порох з аваковим спокійно домовились із путіним про вішання справи бузини на патріотів. А те, що попали під гарячу руку саме Денис Поліщук та Андрій Медведько, то з моїх міркувань, вони просто чергові жертви зі списку незручних патріотів. І хто в тому списку ще – страшно уявити, будь хто може стати на черзі… Згадайте, не всі в Україні знали про вбивство бузини, а пуйло вже розповідав з зомбоящика про нациків. І два місяці наші «органи» шукали хто ж буде крайнім…
Чим можна допомогти? Просто приходьте підтримати наших Героїв Дениса та Андрія біля Ізолятора Тимчасового Утримання на Подолі. Акція кожен день починається о 13 і до побєдного. Досить ймовірно, що хлопців скоро розвезуть на 2 боки, одного лишать в ізоляторі, другого в СІЗО на Дегтярівській, щоб натовп розбавити на дві купи, не так буде тошно мєнтам додому ходити.
Хто тепер скаже, що цю паскудську мерзоту під назвою «правоохоронні органи» не треба розганяти під нуль? Яка люстрація? ВСІХ НА ВУЛИЦЮ!!!!! ВСІХ!!!!
© digital101 [21.06.2015] | Переглядів: 4811

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.8/68

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook