для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ПОЗОВ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО СУДУ


ПОЗОВ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО СУДУ
Верховна Рада нарешті визнала окупацією частини Донецької і Луганської області і Крим. Окупація триває вже більше року, але патріотична і романтична влада тільки зараз узнала про це, якби адміністрація Президента, уряд і ВР здогадались про цей факт рік тому, то без сумніву виконали б свої обов’язки щодо гарантуванню територіальної цілісності країни і звісно не допустили б такого неподобства. Але що зроблено то зроблено, окупація відбулась і тепер ВР окупацію визнала, а міністерство юстиції знайшла мужній і благородний спосіб захистити інтереси громадян України, які зазнали матеріальні збитки внаслідок цієї окупації. Громадяни України тепер мають право, пояснюють можновладці, звертатись з позовами до Росії в європейські суди. Отже спробую такий позов скласти.
До Європейського Суду з прав людини
громадянина України Прізвище Ім’я По батькові
адреса.
Позов.
Я, ПІБ, являюсь громадянином України, сплачував і сплачую податки, проживав в м. Донецьку (або в іншому н. п. окупованих територій). Навесні 2014 року в м. Донецьку (про інші н. п. не знаю, але гадаю, що там ситуація мало відрізнялась від Донецької) здійснилось захоплення обласної влади кримінальними структурами м. Донецька, пов’язаними з міською і обласною владою, і агентами спец. служб Російської Федерації (один з них І. Гіркінд - псевдо Стрєлков, визнає це в засобах масової інформації). При захопленні влади вирішальну роль зіграла міліція м. Донецька під керівництвом п. Пожидаєва - довіреної особи донецького олігарха Ахмєтова. Пожидаєв був призначений міністром внутрішніх справ Аваковим, а саме призначення було узгоджено з тодішнім губернатором Донеччини Тарутой. В ці часи п. Турчинов виконував обов’язки Президента. Обраний пізніше Президентом України Порошенко в своїй передвиборчій програмі обіцяв звільнити окуповані території за короткий термін і завершити антитерористичну операцію.
На сьогодні ми маємо окуповану Росією українську територію, внаслідок чого я втратив свою нерухому власність - квартиру, яку я чесно заробив 42 рок працюючи на робітничих і інженерних посадах. Ні Президент України, ні Уряд, ні ВР незважаючи на свій патріотизм, професіоналізм і чесність, не збираються звільняти окуповані території, тому вони і радять мені і моїм товаришам по нещастю звертатись до високого Європейського  Суду з прав людини, що я і роблю, правда без допомоги міністра юстиції.
Шановний високий Суд, я звертаюсь з позовом стягнути на мою користь 1000000 $ для компенсації мені матеріальних і моральних збитків. Я розумію, що стягнути ці кошти з Росії Європейський Суд з прав людини не зуміє, Росія - дикунська країна і чекати від цієї країни-агресора справедливості і виконання законів не можна, тому прошу компенсацію в розмірі 1000000 $ стягнути солідарно з Президента України і Прем’єр-Міністра України.
Надаю обґрунтування цього прохання.
1. Проти посадових осіб, які відповідали за порядок дії в м. Донецьку і проявило щонайменше посадову недбалість і злочинну халатність, а саме тодішнього голови Донецької ОДА п. Тарути, тодішнього начальника УМВС по Донецькій області Пожидаєва і інших більш дрібних посадових осіб не було відкрито навіть кримінальних справ, отже очільники держави не вважають їхні дії злочинними.
2. Проти російських фірм, в тому числі державних, не вжито жодних мір конфіскаційного характеру, тобто отримання прибутків країни-окупанта вважаються очільниками держави прийнятним.
3. Олігархи і політики що фінансували, фінансують і морально підтримують терористів і окупантів спокійно займаються бізнесом, в тому числі і медійним, політикою, тобто це також вважається очільниками держави прийнятним.
4. Очевидно, що внаслідок вищенаведеним в п. 1-3 фактам доходи цих самих очільників за рік війни збільшились.
Таким чином, я вважаю свій позов до панів Президента і Прем’єра абсолютно обґрунтованим. Тим більше, що якраз ці достойники реально можуть стягнути компенсацію з Путіна собі, адже їм то вже міністр юстиції допоможе точно.
Слава Україні!
© В. Пселдонімов [17.06.2015] | Переглядів: 2983

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.6/26

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook