пароль
пам’ятати
[uk] ru

Пєрвий пашьол! Ілі остался?!


Пєрвий пашьол! Ілі остался?!

При дележе так часто бывает. Думаю скоро у Наливайченко найдут 1 кг. кокаина и сепаратистскую литературу. А то и рацию для связи с Путиным.(c)
 
   Ах, шановне паньство. Пора відпусток... Народ дбає про засмаглість, про кількість вітамінів на дитячому столі, на крайній випадок, як бідним колорадам (нє-нє, не сепаратистам) лапки перебити, щоб по картоплі не лазили. Навіть в нашій "тихій" заводі ніхто нікого не тлумить. Ліньки... Політика відійшла на другий план. А здря... У нас, здається, пєрвий пашол!

   Як ми всі розуміємо в Украіні не так багато багатств лишилось до поділу. Основне - земля! Ще трохи державних підприємств. І все! Але значно більше всього до перерозподілу. О!!! Тут роботи не початий край! Пішла одна сім'я. Прийшла інша. А різні сини-дочки, пасинки і падчериці, коханки і коханці! Я вже мовчу за тещ і свекрух! А тут такий облом. Всякі МВФ і іже з ними грошики давати не спішать. А якщо і дають - то з купою перевіряючих і координаторів разом. А кому то нада?! Та нікому! Нє, спершу думалось, що все буде, як завжди. Десь там комусь пальчиком погрозили. Прийшлось, навіть, цирк на засіданні Ради Міністрів показати.
http://youtu.be/1OgO5IAua4o
Нє памагло! Піпл схавав на "ура", але забугорні дяді лише посміялись. Тим більше після ЗорЯної епопеї в Непалі.
    Гарант теж відмітився боротьбою бджіл проти меду. Тобто проти олігархів. Сказав, як відрізав. Мол, ша дітиська! Олігархів в коридорах влади більше не буде. Нікого! Ну, хіба я один. Але то таке. Нє счітаєтся!

    А тут ще зарубіжні сволочі. Тіпа нахрєна давати Украіні гроші, якщо все одно все розкрадуть. Канада прямо головою об стіну валить. Пайєтт відкрито заявляє:
Корупція більше загрожує Україні, ніж російські танки, – посол США  Як думаєте, то він про кого? Ну, крім мене і Шрайка. Во то то же...
   І тут народ заволновалсі. Вєдь гдє на всєх зубов найті - вот і бєзработіца. Тут хто кого перший з'їсти встигне. СБУ бабахнула дуплетом. Розігнала свій же відділ по боротьбі з корупцією і Наливайченко заявив, що нових набиратимуть на конкурсній основі. Тепер і при його звільненні пояснити піплу інакший варіант буде трудновато.
     Ну і Удар під дих. Відкрили справу проти екс зам ген прокурора. Ацєнітє красату ігри! Ставленик Президента Наливайченко відкриває справу проти (майже) ставленика Президента Шокіна. А я не даремно Удар з великої літери написала! Щось в нашому Багдаді не все спокійно. За ними ж хтось стоїть! То ж не катят развєсті, а викликати на допит в Прокуратуру Голову СБУ!

Нє, я знаю про всякі там демократії і соціальні прогреси. Але я ще знаю, що зорі запалюють тільки тоді, коли це комусь потрібно. То що жізьнь дала трєщіну Президенту до гадалки ходити не треба. Але хто то все трєснув нам таки цікаво! І, навіть, не важливо хто правий, а хто ні.

Важливо, що вони рішилися нарушити домовленості на найвищому рівні. А так ніхто в здоровому глузді не поступає, без важливих причин. По-моєму час купляти поп-корн і готуватись до цікавих відкриттів. Хіба б собаки знову домовились?!
http://youtu.be/UjjNXjEMM6k
© Сторонній [16.06.2015] | Переглядів: 6941

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.0/58

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook