пароль
пам’ятати
[uk] ru

Нехай змій вхопить себе за хвіст


Нехай змій вхопить себе за хвіст
В останньому ІМХО шановного Emil Krupnik було запропоновано створити Український світ, який став би колискою всіх сучасних тенденцій з усіма мовами і культурами, які прагнуть стати співучасниками Українського світу. Гарна ідея!
 
Але я хочу звернути увагу на суміжні проблеми.
 
Проблема російських лібералів.
 
Здається, що це суто їхня проблема. Насправді, і нам від неї не сховатися (вони ж поруч і половина укрів ментально з ними споріднені).
 
Отже у найближчому майбутньому ліберальний простір РФ будуть утискувати до розмірів СІЗО. Якби Україна не мала таких близьких стосунків з РФ, як ото має зараз, то ми б співчували і просто .. співчували. А так маємо визначити свою активну позицію.
 
У мене є з цього приводу пропозиція.
 
Якщо російські ліберали не можуть тягатися з Кремлем в Москві (надто нерівними є сили), то у них є можливість зустрітися з кремлінами в Донбасі. І не як мирні демонстранти, а як бійці в камуфляжі і зі зброєю.
 
Певною мірою це вже відбувається (за повідомленнями ЗМІ) - росіяне стають солдатами добровольчих батальонів. Але для створення нової Росії їх там замало.
 
Наша ВР має прийняти закон, у відповідності з яким громадянам інших країн, які беруть участь в боях з загарбником, надати можливість отримати українське громадянство через рік після вступу до лав ЗСУ.
 
Росіяне мають здолати Путіна за допомогою України! Таким чином вони певною мірою створять підстави для примирення наших народів у майбутньому.
 
А також саме вони у майбутньому почнуть експансію демократії на Північ від України. І створять для нас дружнє оточення.
 

 
© Карт [01.06.2015] | Переглядів: 935

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.6/23

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook