для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Євробачення 2015 - Свято цинізму світового масштабу.


Євробачення 2015 - Свято цинізму світового масштабу.
Такого свята цинізму світового масштабу я не бачив за 30 з лишком останніх років.
 
Біле плаття, сльози, діти, заклики до миру, на фоні останніх двох років кривавої війни розв’язаної її ж «правителями», з тисячами розстріляних невинних людей на своїй землі та десятками тисяч зруйнованих доль – я не повірив що це співає представниця росії. Яскравий приклад цинізму, брехні та пропаганди затверджений на вищому рівні у кремлі.
 
Вона, як і переважна більшість громадян «нового Мордору», дійсно вірить в сон, про який йдеться в цьому пропагандистському виступі. А ще страшніше – друге місце зайняте на конкурсі, що говорить про досягнення своєї мети пропагандою вже і у старій Європі.
 
З якою заповзятістю, мешканці Європи голосують за нав’язаний образ чистоти, доброзичливості та бажання нести мир на весь світ.
 
Скільки ще боїнгів має бути підбито путінською ордою? Скільки ще українців має померти? Скільки нових «країн» (таких як лнр, днр, придністров’я, осетія, абхазія) мають з’явитися сірою зоною на мапах незалежних країн? Скільки людей мають залишити свої оселі та розійтися світом у пошуках нової Батьківщини?
 
Є єдине бажання (нажаль не маю технічних навичок), зробити кліп у вигляді колажу - цю пісню на фоні розстрілів та смертей на українському Донбасі...
© digital101 [24.05.2015] | Переглядів: 7334

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.0/56

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook