для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

P. S. ДО «НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕЇ»


P. S. ДО «НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕЇ»
Написати цей текст мене примусила реакція читачів сайту Дурдом на мій текст «НАЦІОНАЛЬНА ІДЕЯ» (http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/26086.phtml). На жаль, реакція ця доводить, що внаслідок звички до емоційного сприйняття реальності, навіть активні читачі не аналізують тексти, а емоційно на них реагують. Те, що я намагався довести, не спростовується коректними доводами, а заперечується то «психологічними дослідженнями» - нібито справжніми мотивами написання мною допису, то посиланням на ті «соціологічні дослідження», які я як раз і критикую. Тому вважаю за необхідне повторити основні тези моєї «Національної ідеї».
1. Події, які відбувались в Донецьку, відбувались саме так, як я їх описав.
2. Події свідчать про те, що основна маса донеччан пасивна, активна проросійська меншість підтримувалась донецькою елітою, а проукраїнська – знищувалась тією ж елітою. Наслідком цих подій є не те, що з пост воєнним донецьким суспільством не можливо жити в одній країні, а те, що на тривалий час буде необхідний режим існування Донецької і Луганської областей близький до режиму окупації з активною тотальною українізацією і репресіями до зрадників і колаборантів, як з числа еліти, так з числа «простих людей». Звісно, всіх не репресуєш - комусь повезе (мені достеменно відомо, що облік тих, хто ходив на «референдуми», є не тільки у «принципового СБУ», але і у сусідів референдівших).
3. Посилання на наші соціологічні служби не є коректними не тільки внаслідок їхньої некомпетентності, а тому, що рішення питання  нелояльного до України населення Лугандонії мусить бути аналогічним рішенню сербського питання хорватською владою в Сербській Країні і рішенню німецького питання чеською владою в Судетах.
4. В мене є надія, що наша влада перетвориться в таку, яка буде здатна це вирішити саме в вищенаведений спосіб. Спонукати її до цього зможе розуміння того, що труслива і жлобська політика а-ля Ющенко приведе її не на пасіку, а в сибірські концтабори, а також зміна громадської думки про те нібито влада - найманий менеджмент. Влада вибирається нацією для виконання історичної місії, а як раз про це і був мій основний текст, а не про те як мені хочеться повернути своє майно  в Донецьку - це похідне, хоча теж входить в обов’язки влади.
В основному тексті опечатка: мосхи  - це потомки Сима, бо потомками Сифа є всі люди на Землі.
Відносно коментарів щодо кількості танків і гармат, то в моєму дописі не було воєнного аналізу ситуації. Я міг би в подальшому розкрити і цю тему, але тільки коли поміняється підхід шановних читачів до моїх текстів. Аналізуйте їх, критикуйте, сперечайтесь, але наводьте аргументи до тез тексту, а не до своїх думок. Для своїх думок існують свої тексти.
© В. Пселдонімов [22.05.2015] | Переглядів: 1097
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.0/11

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook