для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

НАЦІОНАЛЬНА ІДЕЯ


НАЦІОНАЛЬНА ІДЕЯ
Я вирішив написати цей текст для забезпечення свого душевного спокою - може комусь інформація, що буде викладена в ньому, і допоможе.
Власне кажучи, за рік війни начитався стільки маячні наших славних політологів, аналітиків, філософів і тому подібних інтелектуалів - кухаркіних дітей переконався, що сатанинський проект марксизму-дарвінізму таки дуже ефективно вплинув не тільки на пролетаріат Російської імперії і їхній авангард - містечкових єврейських безбожників, але і на цивілізоване оточення цієї імперії. Читаючи маячню українських патріотів, українофобів з опобл…в у союзі з «об’єктивними» демократичними українськими антиукраїнськими діячами, а також просунутих західних експертів, дивуюсь як узгоджено, а я не вірю в можливість зговору, вони просувають одні і ті ж тези. Спробую сформулювати основні (зазначу, що наведу лише те, що стосується Лугандонії, а коли коментуватиму і аналізуватиму ці тези, поясню чому назвав так званий Донбас Лугандонієй). Отже:
1. Надається докладна соціологія про думки жителів Донецької і Луганської областей щодо політичної ситуації, щодо їхнього відношення до тих чи інших політичних і не тільки подій, зокрема і щодо прихильності їх до України чи навпаки до Росії (іноді і про відношення до своєї незалежності).
2. Надається докладна соціологія про думки українців за межами Донецькою і Луганської областей щодо політичної ситуації в Донецькій і Луганській областях.
3. Надаються поради як за допомогою нових інформаційних технологій виграти інформаційну війну за душі донеччан і луганчан, в подальшому в тексті лугандонів, які хоча і тупуваті і підлуваті, але з чистою простою працелюбною вдачею і можуть стати якщо не щирими українцями, то принаймні лояльними громадянами.
4. Надаються поради вигнати лугандонів з їхньою Лугандонією з України і зробити «ефективний кордон» між Україною і цим дефектним і економічно невигідним анклавом. На цьому наполягають російські демократичні мудрогелі і наші представники «блискучої» демократично-економічної думки і долбо…и на кшталт Ющенка.
Це основні тези, які свідчать про те, що всі російські діячи, як і весь російський народ  є органічними ворогами України, а в Україні практично вся еліта - свинопаси і гречкосії за висловом великого українця москальського походження Донцова.
Який же підхід є єдино правильним щодо Лугандонії з моєї точки  зору? Наведу свої тези:
1. В Донецьку, а я сам звідти, не було жодних масових виступів навесні минулого року. Всю масовку звозили з регресивних міст Донецької і Луганської областей місцеві органи влади і керівництво комунальних підприємств. Оплачували послуги цим людям (далеко не всім) через банкомати «Дельта банку». Крім них приймали участь в заворушеннях жителі російського міста Ростова-на-Дону і провокатори ФСБ. Жителів м. Донецька там було дуже мало. Мітинги проукраїнські могли б цю прокацапську гидоту розчавити, але були зірвані і розігнані ахметівською міліцією з мовчазної згоди клоуна на посаді голови Донецької ОДА Тарути. Єдино можливий висновок - абсолютно тупа і злочинна еліта Лугандонії (про тупість донецької еліти свідчить 35 річне будівництво Донецького метро, яке має нульовий результат - не побудовано жодного прогону) підлягає ізоляції, якщо не тюремній, то психіатричній з діагнозом слабоуміє. Що ж стосується суспільства, то активна проукраїнська громада потребує підтримки і призначення на ключові керівні посади, а пасивна лугандонська біомаса навіть не заслуговує згадки, а не те що соціологічних досліджень і інформативного креативу інтелектуальних долбо…в. Єдине, що потрібно буде звільненим територіям - це тотальна українізація інформаційного, адміністративного і юридичного простору України.
2. Єдина проблема України на сьогодні - це проблема еліти. Це  яскраво проявилось на Майдані, де жоден з «лідерів» не спромігся очолити народ, тому Майдан не став революцією, а лише еволюційним, до того ж не дуже потужним, політичним чинником. Так, більш ніж 300 років нищилась еліта України, нищилась культурна і навіть ментальна ідентичність української нації і це дало наслідки - нинішня влада, використовуючи патріотичну фразеологію, фактично розписується у власній професійної непридатності, неспроможності організувати військовий опір агресору, неспроможності управляти державою (те, що люди, які організовували і фінансували антиукраїнські сили, які співпрацювали з агресором, які і зараз займаються тим же, на свободі, свідчить, що державою керують або зрадники, або кретини). При цьому я політкоректно не торкаюсь етнічного походження «української еліти», бо був у нас етнічно чистий Ющенко - ще гірший і жалюгідніший. Я зовсім не прихильник революцій, я навіть зараз маю надію, що вдасться уникнути її, але тільки в тому разі якщо нинішня влада стане відповідальною владою і знищить антиукраїнський опір всередині країни, ізолює ворогів України і звільнить окуповані території, а це можливо лише  в воєнний спосіб, бо іншого не існує, а дипломатична маячня - це психіатрія.
3. Отже про національну ідею. Нація існує за умови наявності усвідомлення народом спільної долі і при усвідомленні елітою місії нації в контексті внутрішнього розвитку і в глобальному міжнародному вимірі. Внутрішній контекст дуже простий - становлення національної  держави, знищення внутрішнього ворога, розбудова ефективної європейської системи управління державою з врахуванням європейського досвіду, в тому числі нинішніх стандартів iso 9000 (при нагоді розкрию цю тему докладніше). А от що стосується нашої міжнародної ролі, то вона полягає у відсічі варварському світу країни Моксель, що сьогодні зветься Російською Федерацією. Це країна диких фінських племен, які на відміну від вмонтованих в європейську культуру мадярів, фінів, естонців, зазнали суто негативних впливів спочатку від єгиптян мосхів (біблійний народ маш - з роду Сифа), або в латинській вимові московів, а потім від т. зв. монголо-татарів, а насправді - об’єднання казахських і уйгурських племен, і ці впливи абсолютно не цивілізували тих дикунів, так і залишились нинішні росіяни кацапами (від слів: «кат», «цап»). Ми мусимо виправдати нашу назву Україна, а назва наша повна - Україна Русь, тобто Русь окордонена від давньоруського слова украювати, тобто робити краї – кордони. Так в давнину називались і інші країни - Україна Рязань,  Україна Новгородщина тощо. Питання знаходження цих країв - тема окрема.
А щодо окупованих територій, то, по-перше, Донбас не політичний термін, а геологічний - місце залягання вугілля, по-друге, окуповані території Президент зобов’язаний звільняти згідно Конституції (до речі в Конституції нічого немає про шоколадні фабрики і інші активи президентів, прем’єрів тощо) і забезпечувати управління ними, а щодо окупованого Криму – то після звільнення потрібна його інтеграція в Україну як кримськотатарської автономії.
ВИ СКАЖЕТЕ  - ЦЕ ВІЙНА, А ЗАРАЗ ЩО?!

© В. Пселдонімов [21.05.2015] | Переглядів: 2300

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/20

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook