пароль
пам’ятати
[uk] ru

Ці ідіоти - наші брати?


Ці ідіоти - наші брати?
Щось мене остатньо не тягне писати ІМХО. Але часами ну ніяк  стриматись не можу, дивлячись на події, що відбуваються навкруги. Подивилася я уривок передачі.
http://youtu.be/EEg88nirHC0
"Пєчальноє зрєліщє!" Наскільки люди дурнуваті!! Нє, я не про Жириновського. Той - то взагалі рідкісний клоун. Але тут і себе перевершив.

Я не впевнена чи взагалі населення Західної Украіни було рівне 4 млн. Але мужчин не було 4 млн - то без сумніву. А саме головне як вони в Червону Армію всі потрапили? Радянська влада всього півтора року існувала на цій території на  червень 1941р. Там ще мобілізація нормально не проводилась, а тут така заява. Навіть розборки проводити не хочеться.
   Я мовчу про парад в Бресті.
http://youtu.be/S6gg1z5DovI
   Я не повторююсь про власівців
http://youtu.be/6iWllPfbf_U
   Я не заікаюсь про "успіхи" геніальних командирів при кількості загиблих 17 млн вСРСР і 3 млн в німців.  То все справи давно минувших днів.

    А от скажіть мені, як вам реакція залу наших братів? От ті люди мають якусь клепку в голові? Нє, Жирик іі не має. Про нього взагалі нема що говорити. Але хоча б серед глядачів міг би бути хтось адекватний. Так нема. І враження таке, що "ой нема, ой нема і не буде..."

   І наступне. А що роблять там наші кореспонденти, якщо я правильно зрозуміла хто вони такі? Несуть істину в маси? Відкривають очі заблудшим братам? А мені здається, що просто-напросто позоряться. І, на жаль, позорять не тільки себе, а і всіх нас.
Вот нахрена мені такі брати і, тим більше, поїздки до них?!
© Сторонній [14.05.2015] | Переглядів: 1624

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.3/54

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати