пароль
пам’ятати
[uk] ru

Ми навчились не зважати ..


Ми навчились не зважати ..
Ризикую втратити останніх прихильників, але не можу не звернути увагу дурдомного панянства і панства на те паскудство, яке називають "реаліями життя".
 
Ми, дійсно, живемо десь наприкінці феодального етапу, тому такі події, які на в демократичному Заході викликають гучні відставки пришкандалених державних менеджерів, у нас щонайбільше викликають появу іронічних ІМХ на Дурдомі. І то - завдяки глобалізації.
 
От взяти останню тему дня - "Фірташ здав Пєтьку з Віталькой".
 
Завдяки озвучці ще відсотків з 10% виборців дізналися про те, що було відомо ще рік тому 20-ти %-ам.
 
Але шкандалю (тобто - відставок) нема і не буде. Чому? Тому що всі (навіть ті, хто нічого ніколи не розумів вербально) розуміють, що для нашої авторитарної системи управління це є цілком нормально, коли провідні гравці домовляються про узгоджену поведінку на майбутнє.
 
Нє, ми все ж таки просунулися далі від феодалізму, адже у нас Папу обирають. Не дивно, що Папа бажає керованості і стабільності свого паханату-королівства, тому він перед стартом укладає договір з провідними бандюками-феодалами.
 
Папа у нас адекватний? Цілком! Адже, як засвідчили вибори, саме такий устрій (просунутий феодалізм) влаштовує більшість наших виборців.
 
Ну, якщо Папа не зуміє вчасно зупинити процес узурпації повноважень, то скоріше за все станеться ще один Майдан. І до влади прийде новий Папа. Який також (куди подітися?) укладе договір з великими феодалами.
 
Якщо, звичайно, скажений Путін до наступних виборів Папи не рознесе точковими ударами головні підприємства наших феодалів.
 
Singing
© Карт [01.05.2015] | Переглядів: 1828

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.8/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook