для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Як же я люблю наших журналістів.


Як же я люблю наших журналістів.
Читаю назву статті:
 
Боевики пытались прорвать линию обороны под Мариуполем
 
Відкриваю:
Накануне диверсионно-разведывательная группа в составе четырех боевиков пыталась пересечь украинскую линию обороны на мариупольском направлении.
Ахуєваю:
После неудачной попытки эта же ДРГ попыталась вступить в огневое столкновение с украинскими военными, сообщает 5 канал со ссылкой на представителя штаба АТО сектора "М" Дмитрия Горбунова.
 
По его словам, украинские военнослужащие отразили атаку боевиков, вынудив их отступить.

А взагалі навіть до Говнаньюса нашим ще срать і срать.
 
Постійно переконуюсь в цьому. Тих прикладів безліч.
Наприклад пресконференція з Порошенко, кілька місяців тому.
Про той захід було попереджено заздалегідь (значить журналісти мали час підготуватись). Ясно, що на цей захід було акредитовано багато журналістів (значить потрібно було бути готовим задати питання якщо тобі пощастить). І ось результат: Один журналіст не знає як по батькові президента Казахстану. Другий журналіст задає питання про продаж 5-го каналу (хоч здається навіть ліниві давно чули, що Порошенко заявляв, що 5 канал не буде продавати). Третій журналіст задає питання котре йому явно ось щойно скинули СМСкою і він його не аналізував (про правва президента в призначені суддів) в наслідок чого виглядав по дурному (як школяр двійочник).
Або взяти інший приклад - акція "Я ВОЛНОВАХА". Лише по 5 каналу почув пару раз, що акція буде на 12 годин. При цьому лише за кілька годин перед акцією на 5 каналі повідомили маршрут проходження. Канал UBR розповідав про те, що акція буде на МИХАЙЛІВСЬКІЙ площі і на 14:00 (не повідомляючи хто організатор, але враховуючи, що по каналу NewOne було коротке текстове повідомлення, про те що Кличко організовує свою ходу (без вказаня часу і місця)............................
 
Так тримати шановні журналісти.
© Слово [29.04.2015] | Переглядів: 1588

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.4/34

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook