пароль
пам’ятати
[uk] ru

ЕГЕ Ж, САММІТ ТАКИ БУВ.


ЕГЕ Ж, САММІТ ТАКИ БУВ.
Мабуть є найгіршим пророкувати, чи слюнявити аналізами стан України сьогодні. Та ще саме після того ляпанця від ЄС на Украйно-ЄСькому самміті.
То ж не диво, що нахуй нікому не треба моцна держава в центрі Європи, у розмірі з 2 Франції й потенціалом технічним та й економічним як уся та Європа разом взята, ні чорта з сторіччями не змінюється, пробачте, пиздато володіти територіями без явного геморрою про якусь національну ідентичність, якихось українців, от русских у європі знают а от українці то що таке, майдан?, схід - війна?
Ні, про Україну знають, як про державу у якій коррупція це як менталітет вже складаений, й скільки бабала не давай -розпиздять, при цьому роблячи цнотливі хлєбала й варнякаючи чи то про реформи, чи то про проблєми з персоналом.
Сльоза пропалює обличчя, коли чуєш від кацапні, що в Украйні, чи кацапії, чи Явропє - про те як не бути нашій ненці з тулубом руками й ногами й головою, що роздерти її,зплюндрувати, бажають як кацапи так і німчура з жабятниками, ляхами й мадярами.
Але не одна потвора починаючи з гори законодатєльной і ісполнітєльной вєтвєй не прийшла на курган до народу й не упала на коліна посипаючи голову пилом та порохом й не сказала:"Люди -пробачте, Боже -прости, Земле Рідна -врятуй", й ніхто не розідрав вериги й не дав клятви страшної про вірність народу й землі, ми людове забули про мудре прислівля:"Видно пана по халявах", але мабуть вже й на халяви придивлятися немає часу.
Вибачте, дякую.
З найкращими побажаннями.
© Слава Брнец [29.04.2015] | Переглядів: 811

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.8/23

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати