для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

І снітся нам трава, трава у дома...


І снітся нам трава, трава у дома...
Довелось мені недавно "атвєт дєржать" тут за всіх дипломатів світу. Ну що вам сказати, други? Почнемо здалеку. Буває, що людина - скотина скотиною, але іі життя і робота підпорядковані благу держави. Ну, наприклад, як Сталін. От бачилося йому, що таким способом він виведе краіну на передові позиції - і вивів. Те що треть краіни перебив, його не дуже хвилювало. Його "друг, таваріщ і брат" Гітлер хотів не меншого блага. Для своєї, знову ж таки, краіни. Перебив для цієї цілі не меншу частину народу. Правда не свого.
До речі, ще два слова про московську пропаганду. Керівна партія гітлерівськоі Німеччини називалась Націонал-Соціалістична Німецька Робітнича Партія. А в Союзі Всесоюзна Комуністична Партія (більшовиків). І чому німців називають фашистами? Нє, я знаю. А от москалі догадуються?
Треба відзначити, що ці лідери вели досить аскетичний спосіб життя. І навіть Світлана Алілуєва не виглядала на дочку людини, що володіла 1/6 суші і однією з найкращих армій світу.

    Сучасні правителі дещо інакші. Наприклад Хусейн. Можете не згоджуватися, але для своєї краіни він зробив дуже багато. І покарання його за розстріл 118 селян після замаху на нього, виглядає дещо смішно в порівнянні до кількості загиблих в результаті приходу демократії. Але про себе він теж не забував. Тим всім палацам далеко до кімнати Сталіна в Кремлі. Правда 118 селянам далеко до 7млн тільки украінців при Сталіні.
   Або Путін. "Рєдкая тварь", але про Росію дбає. Про себе теж, але краіна на перших ролях в його діяльності.  Вот!

     А ще є ціла купа людей в різних країнах, котрі ніколи не будуть не тільки президентами, чи примєр-міністрами, а й, навіть, консулами і послами. Але відучилися на своіх факультетах міжнародних відносин, як я. Просто не "вишлі так жє удачно замуж", як я. Вот! "А гдє на всєх "послов" набрать? Вот і бєзработіца!"  І вони придумують різні міжнародні організації: ООН, ЮНЕСКО, ПАРЄ, ОБСЄ і масу інакших. І влаштовуються там на роботу, котра нікому не потрібна, але дає можливість красиво жити і ні за що не відповідати. І така Маня, з Верхнього Задрищенська, як я, раптом переміщається в Брюсель, Нью Йорк, або, скажімо, Нью Васюки, але десь під Варшавою! На повному державному пансіоні, вікнами квартири на Женевське озеро, дипломатичними номерами на машині! І ще купа всяких ніштяків... І ситуація в світі така, що ніколи не прийдеться вибирати "скачкі, раути, вояжі ілі дєрєвяниє костюми".
http://youtu.be/NzTtKdKxwt4
    І якщо ви думаєте, що такі Мані ідуть тільки з Украіни - то глибоко помиляєтесь. То зі всіх краін. А в чому ці люди зацікавлені перш за все? Звичайно, що в побудові миру у всьому світі, перемозі над голодом і розрухою і досягненні найвищого рівня життя і здобутків для всіх людей в цілому і кожного Джона, Махмуда і Ваньки зокрема. Вам також смішно? Бо в мене навіть капці сміються! Вони зацікавлені, щоб іх начальство цінило і "кормушка" не затраснулася. Ну і "создают відімость работи". Пишуть гори різних довідок, доповідних, резолюцій і тд і тп. Зустрічаються з масою народу. Проводять різні семінари і симпозіуми. А навіщо? Та "хрєн" його знає... Толку з того всього ноль цілих і... стільки ж десятих. От, думаю, вам приходилось читати, що "місія ОБСЄ не змогла зафіксувати ведення вогню бойовиками, через неможливість потрапити на територію із-за обстрілів". Смішно, нє? Нє, не смішно! Статут, цілі і завдання цих організацій виписані так, щоб ні за що не відповідати, нічому не шкодити і нічому не допомагати. "Але ж логіка підказує..."- скаже "нєіскушьонний таваріщ" і буде правий. Логіка підказує, але до чого тут логіка? Навіть зі мною (90 роки), явні дебіли не вчилися. І заумно писати вони вміють. А наш президент ще й поступати (цей же ж факультет КДУ). Він буде просити ввести миротворчі сили ООН. Тобто не просить, а буде просити... А чому така скромність? Та тому, що брехло, але ж не дурак. Просити можна, але хто іх дасть? А підставити себе під відказ нема дурних.

І таких прикладів маса. Я вже мовчу, що "голубі каски" силою не спроможні нічого вирішувати. І стріляти, навіть, права не мають. Хіба є безпосередня загроза іх життю. З 1948 року іх загинуло біля 3 тис, а прослужило біля мільйону. Думаю, що в СРСР на навчаннях загинуло за цей час набагато більше. І то не в зоні конфліктів.
   Мене питали, а що може ЩЕ Украіна зробити на міжнародній арені? Та, найголовніше, перестати кривлятися і РОБИТИ хоча б щось. Ах, ВР визнала Росію агресором! І що?! Ви теж можете визнати любого придурка тут мудаком, або курвою. Але доки не поскаржитесь адміністраціі - ніхто нікого не забанить. А, навіть, поскаржитесь, модератор може відписати, що це не вульгарна образа. Московський троль - бан, курва - "нормальок". Але ж наші жодної скарги, прохання, ноти не подали. З якої радості буде вмішуватися ООН (котра вмішуватись не хоче). Все-таки Росія платить немалі гроші на утримання ООН і є постійним членом Ради Безпеки. Якщо Україна Росії жодної ноти протесту не подала, послів не відізвала, кордон не зачинила.
   Чому Франція повинна не віддати Містралі, якщо вертольотні двигуни ми Росії продаєм. Думаю, що і запчастини до ракет і літаків. За газ, електрику, вугілля - взагалі мовчу. А за Ліпецькі податки з яких озброюють бойовиків Луганде і Домбабве і без мене скажуть. Наш президент якийсь час возився з залізячками і паспортами росіян. А нафіга? Нє, для завклуба з того ж Верхнього Задрищенська це досить цікаве шоу. Трохи білетів десь там під Берліном можна і продати на нього. Але до чого тут діяльність Петра Олексійовича? Що цим поступком він хотів досягнути? Показати, що Росія ввела регулярні війська на територію Украіни? Так він же ж відпустив "заблудших" в формі і при зброї. Що громадяни Росії воюють на території Украіни? Ну і шо, якщо і так? Що Росія зброю постарчає? А де та зброя? Я не доводжу, що всього того нема. Я дивуюся, чому наші відповідні служби скрізь не доводять, що все це є. От ви, як думаєте? Чому?!
   А ті всі Мінські домовленості... Та то сміх на патичку!!! Не знаю, чи знаєте ви, але в Мінську жодного ДОГОВОРУ підписано не було. Більше того. В Мінську взагалі нічого підписано не було. Ну, посиділи собі трохи. Ну попили. А, ще поговорили. Пишуть, що досягли домовленостей... Ха-ха! З ким, про що, хто відповідальний, які санкції за порушення? Хто підписав? Нема таких... Нє, спогади лишилися
http://youtu.be/P4gIEUOoba8
А про що ж вони там домовлялися? Я можу сказати, але вам не сподобається. Вони рішали, хто лох і кому скільки платити має. Вова з Пєтьєй аж виходили пару раз. От той ВОЛАНД був в шоці. Іх мирити приїхали, а вони разом від мирильщиків смились в туалет порішати! Меркель - нє. Вона - то Ангел, але гедеерівський. Партійний, так сказати. Вот!
    Після першого Мінська довго тримався аеропорт. Вже кіборгів на його охорону через обшуки терористів пропускали - не помогло. Врешті приїхав командувати Муженко - і здали. Потім виявилося, що його і мали здати. Відповідно до домовленостей. Ще літаки не літають.
   Після другого Мінська Муженко накерував на здачу Дебальцево. Все знищили, зруйнували і планомірно відійшли. Ну, ви в курсі як. Виявилось, що це теж було в домовленостях. Ну, тут хоч Надію Савченко відпустили... Як то нє? Я особисто чула, що Порошенко сказав після Мінська, що то справа декількох днів. А, і весь залізничний вузол вже працює... Але не працює фабрика в  Жданові. З чого б то? В Липецьку "свєчной заводік" працює, а в Маріуполі кондитерська фабрика - ні. Нє, я догадуюся. А ви?
    І тут ще цікавіша новина. http://censor.net.ua/news/334493/desantniki_popytalis_razorujit_podrazdelenie_pravogo_sektora_yarosh
   А перед тим http://censor.net.ua/news/334473/sledkom_rf_nalojil_arest_na_imuschestvo_roshen_v_lipetske
"Совпадєніє! Я так нє думаю". Швидше метод поставити корову в стійло. Щоб видоіти. А ви мені про дипломатію і соціальний прогрес.
   Наша влада не робить абсолютно нічого для протистояння Росіі дипломатичним шляхом. Тільки лохів і дебілів з нас. От за "валков" був визваний польський посол в МЗС РФ. Йому висловили невдоволення і зробили подання. Ви про щось подібне чули по відношенню до російського посла в Украіні?  Так якого милого працівники міжнародних організацій, котрі дбають лише за себе, мають ще дбати за нас?
   Не хочеться саму себе ображати, але всі так думаючі є трохи інопланетянами. А наш президент - Космос. Тільки Пєтя, а не Льоня.
   Один мой знакомый утверждает, что он с другой планеты. Я с ним не спорю. Я тоже верю, что планета Долбоё*ов всё-таки где-то есть! (с)
© Сторонній [29.04.2015] | Переглядів: 4921

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.5/74

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook