для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Оргпитання


Оргпитання
Шановні дами і джентльмени!
Вирішив розмістити це оголошення там, де мене трохи знають – нехай і віртуально, але не перший рік.
На даний момент я пишу не статтю, це звернення до своїх. Тому решта персоналу може перегорнути цю сторінку і зосередити свою увагу на наступному імхо.
Так ось, шановні колеги: неодноразово мені писали як лічку, так і зверталися в коментах з пропозицією капнути пару гривень допомоги. До сих пір я ні разу не викладав свою картку. Весь цей час мені допомагали друзі, а на фронті потреби взагалі мінімальні, - мівіна, чай, тушняк і греча. А оскільки я не курю і не бухаю, то бабло як таке мені і не було потрібне.
На даний момент ситуація дещо змінилася: ми працюємо над утворенням нової структури.  Це буде абсолютно незалежна ні від держави, ні від олігархів організація. Деталі поки що викладати не буду. Скажу тільки, що для нас є очевидним, що хворобу, яка вивела нас на Майдан а потім спричинила війну (а це одна і та ж проблема) треба виліковувати комплексно, враховуючи і глобальні процеси, і внутрішньополітичну складову.
Якщо коротко, то суть того, що відбувається: у нас на даний момент  - два ворога, які грають в парі; одним мусить дістатися наша земля, другим – наша історія, без якої відбудеться ідеологічний колапс. І боротися треба одночасно з обома - як зброєю, так і інформаційно.
Щодо нашої організації, то виживемо ми чи ні – залежить від того, чи буде затребувана ця організація певним прошарком, на який ми розраховуємо. Чи повірять нам.
Але на даний момент у нас задача дуже проста: запустити організаційний механізм. В основному це питання зв’язку і транспорту.
Поки що не можу сказати щось більш детальне. Коли ми формалізуємося, я черкану для наших симпатиків коротке презентаційне імхо.
Поки що – все.
Тепер у кого є бажання і можливість –
приват, 5168 7423 2821 1820,
Олег Синякевич.
© sampo [29.04.2015] | Переглядів: 3863

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.0/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook