для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ночные бабочки


Ночные бабочки
Я ні велосипеда, ні мотоцикла не люблю. Їздити вмію, але не люблю. Якісь то не дуже надійні транспортні засоби. Заделікатні...
 
Зараз на постсовку набрали популярність різні байкерські клуби. Не мотоциклетні, а байкерські. Для мене то трохи е-е-е... Як повернення в дитинство... Дорослих людей... В перекладі на общєпанятный - в жопе детство играет. Перепрошую, але від реалій сховатись ніде. То так, як мужик в дитинстві не набавився. Буває. Я, коли купляю якусь радіокеровану модельку вертольота малому, то тех не впевнена, чи старий собі не забере. Але то таке...
 
В моєму дитинстві ті всі гонки по селу на всяких Мінськах, Їжаках, Чезетах, Явах - то розваги вихідного дня! Без номерів, ясне діло. Без касок, навіть, без лою в голові. Ну, а вже, що хто може - то мусово. Дивуюсь, як більшість тих хлопців ті роки пережила!
 
Для мене байкер - це не мотоцикліст.
 

 
То такий суровий, бородатий, брутальний мужик. Типу Хірурга. А хулі! Путін міг до Януковича спізнитися, але не до Сашкі.
 

 
В Європі і Америці кожного року визначають 10 найбільш небезпечних байкерських клубів. Там один вигляд страху наганяє. Пару раз в Європі я бачила такі групи біля ресторанів, на трасі. По 15-20 чол. Але одного разу... В Штатах. На виїзді з Чікаго є в'їзд на платну дорогу. То була десь 23-24 год. Працювало тільки три з десяти шлагбаумів. Перед ними стояли четверо мотоциклістів, котрі відсікали легковушки і троки в один шлагбаум, а мотоцикли їхали через два других пропуска без зупинки на оплату. З вітерцем. Нас, дівчат на Сівіку, вони пустили за свій рахунок. То було щось з чимось. Два мотоцикли на смузі. Шість в ряд. Швидкісь біля 120. Рев, як на аеродромі. Ну і мотоциклів 300-400. Нєзабиваємоє зрєліще! Типу як хлопці з Першотравневого і Красносілля їздили конями бити межирічнянських в іх клубі. Вот!
 
А тут така новина http://censor.net.ua/news/334334/
 
"Ночным волкам" поляки обшукували... косметички!!!
 

 
Нє, ну я все розумію. Навіть в психлікарні працювала! Але косметичка в байкера порвала всі шаблони!!! І в якого байкера?! ПУ-ТІН-СЬКО-ГО!!!
 

 
Вони ж на Берлін йшли! Дєди ваєвалі, а тут без косметички в Берлін не пустили! Чи з косметичкою? Я вже цілком в тих мачо заплуталася. Тепер шо, тру-байкери на таких мОтиках по Америках їздити будуть?
 

 
Нє, то ще не кінець. Іх, виявляється аж ТРИ години без їжі тримали! І вели себе жорстко. По-закону, але жорстко! І ще вертольоти кружили, ну і в Буг авіаносці зайшли. Щоб страху нагнати. Аж тєні валкам від сліз потекли і туш по щоках розмазалася. Спочатку я подумала, що це класика. Просто до Парижу не доїхали.
http://youtu.be/aCyMbVfsZdc
 
Але нє. Це-скрепи. Йшли на Берлін, а в Бресті застрягли. Хулі?! Фортеця-герой. Кажуть же ж, що історія повторюється в вигляді фарсу. Кушать больно хочєтся. Правда папа-Путін ніби-то вже домовився за поставки з КНДР (!!!) продовольства, але поки ще довезуть...
http://youtu.be/xFyf97xvVJg
 
В мене вот питання. Як і у всіх нормальних. А чо на Берлін то? Чьо не до дєда в дєрєвню город скопати? Картоплю йому посадити. Пліт поремонтувати. Нє, ну з плотом то я загнула! Які плоти в москалів? Ну, але тим пару ветеранам, що ще живі можна ж було щось помогти. А на Берлін - то правильніше через Украіну іхати.
 

 
Волкі! Приізджайте! Ми вас і зустрінемо. І проведемо. І пам'ять про поїздку лишиться. А найголовніше - вас всі любити будуть. І запєтьки, і заюльки, і незалежні! А найбільше любитимуть заляшки, чи за ляжки. Я не дуже грамотна. Не вмію писати... Але впевнена, що вам панравітся.
http://youtu.be/WbJG7ocfLxY
 
Начниє волкі на харлєях
Від Польщі єдут восвоясі
Європа толерантна к геям
Але не любить підарасів...
© Сторонній [28.04.2015] | Переглядів: 14027

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.5/105

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook