для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

"Антиукраїнський вибір" атакує фронтовиків


На фоні всього того, що у нас відбувається – «демілітаризація» фронту, навала орди ахметівських орків у Києві та інші пустощі наших можновладців, як то – подорожування з іноземним паспортом під чужим прізвищем, досить непомітно пройшла інформація про невідому науці хворобу, яка дала побічний ефект у вигляді загострення головного мозку на манер олівця у громадянина Василя Німченка. Найвідоміші ветеринари до сих пір не можуть встановити точний діагноз: одні вважають, що це звичайна чумка, а інші – що енцефалітний кліщ.
Але загострення настільки серйозне, що збуджений мозок пана Василя штовхає його у прірву графоманства.
І от вже пальці просяться до стилусу, стилус – до папірусу…
Але пан Василь – не ефіоп Пушкін, і не Петрарка; пан Василь є звичайний сіруватий депутат, всі пилорамні таланти якого сконцентровані на бюджеті, і написати він не може нічого іншого, як маляву прокурору.
І вражений синдромом Мертвечука мозок пана Василя вивів наступне:
 
«Представитель Общественного движения «Украинский выбор» в парламенте, народный депутат Украины Василий Нимченко обратился к генеральному прокурору Украины Виктору Шокину с требованием привлечь к ответственности инструктора батальона «Донбасс» Дмитрия Резниченко за подстрекательство убийц Олега Калашникова и Олеся Бузины к совершению аналогичных преступлений в отношении известных политических и общественных деятелей.
Напомним, 19 апреля Д. Резниченко на своей странице в Facebook написал сообщение с призывом составить «список украинской мечты», в который вошли фамилии лидера Общественного движения «Украинский выбор» и депутатов прошлых созывов».
 
Тупість для депутата – то є дар божий, але ж не можна ним так відверто зловживати…
Отже, Мертвечук, цей ублюдок і відвертий ворог, має намір посадити за грати Дмитра Різниченка. А що на це пан Різниченко?
Відповідь пана Різниченка хоча й коротка, проте експресивна, як новели Сервантеса; цитую:
 
«ШАНОВНИЙ ВАСИЛЬ ІВАНОВИЧ! Офіційно заявляю, що вас, вашу організацію, вашого лідера Віктора Медведчука, ваші погрози прокуратурою я на хую вертів. Ви, ваша організація, ваш лідер і решта московського лайна існуєте в нашій країні лише через революційний недоробок, і це тимчасово. Густо харкаю на вас, на все, що вам дороге й важливе, на ваші депутатські й ментовські корочки, значки, погони та інші цяцьки. Планую в недалекому майбутньому виссятися на ваші могили.
З усією щирістю - Дмитро Різниченко, український солдат».
 
Як на мене – прекрасний текст. Його можна взяти як зразок полеміки з депутатами з когорти Медведчука, які перебувають в стані неадекватності і розпочинають свою війну з фронтом. Так би мовити – заходять з тилу.
То якщо для тупуватого від матінки-природи пана Німченка наші слова мало важать, то я процитую пана Богдана Яременка, дипломата і есквайра:
 
«І ось якщо з цим солдатом щось станеться, Віктору Медведчуку в Україні охорона не допоможе».
 
А щоби Німченкові було більш ясно, що мав на увазі пан Яременко, то скажу по секрету, що багато бажаючих буде підписатися за Різниченка. Чим би це не загрожувало. Та й навряд чи ваш беркут буде страшніший, ніж міна 120. Тому – запалюй дальше, депутат Німченко, тільки не зупиняйся.
Ви розпочнете цю війну, але не ви її закінчите.
 
Ну, і маленький концерт по заявкам «опозиційного блоку»:
https://www.youtube.com/watch?v=D8HqRH5cHPo
© sampo [27.04.2015] | Переглядів: 4269

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.1/66

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook