пароль
пам’ятати
[uk] ru

Як прибрати Потроха?


Як прибрати Потроха?

Думаю ні в кого з тверезомислячих людей немає сумнівів, що саме президент Порошенко сьогодні (як до речі і з самого початку свого правління) є головним винуватцем в тому нещадному руйнуванні України що відбувається на наших очах. Такого наглого грабунку українці ще не знали ні при Кучмі, ні при ЗЕКові. Барига-президент і його банда, забувши про війну, набивають свої кармани. А наших дітей кидають під танки Путіна. Ставленика міжнародного злочинного синдикату треба відсторонити від влади. Вор-олігарх не може бути президентом порядних українців. Рік фантастичного (в сім разів) збагачення президента на фоні катастрофічного занепаду країни і тотального зубожіння населення - тому неспростовний доказ.
 
Як законно змінити владу? На жаль наша т.з. політична еліта вже навіть не заікається про виконання своїх передвиборчих обіцянок таких як прийняття законів про імпічмент та референдум. Дорвавшись до корита, вони про нас забули. Вони навіть критикувати Потроха не наважуються.
 
Тому в народу залишаєтьсяся єдиний надійний і перевірений законний засіб прояву народної волі - Майдан. Пора піднімати народ. Мирно, але наполегливо і з єдиним лозунгом: Порошенка у відставку! НЕГАЙНО!!! Це єдиний законний засіб зміни злочинної кліки. Інакше капєц. Вори, що дорвались до влади задавлять нас тарифами, цінами і війнами. України просто не стане.
 
І хай лише спробує це ба-рило нас не почути, не піти у відставку по-харошому. Чи не дай Бог вздумає розганяти мирні мітинги. Батальйони на готові...
 
Вся влада на час війни має бути надана РНБО, членів якого погоджує Майдан.
 
Разом переможемо. Слава Україні!
© Mykola Kozak [22.04.2015] | Переглядів: 908

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.1/50

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати