пароль
пам’ятати
[uk] ru

Історія зради.


Історія зради.
Більшість звинувачень влади (особливо Турчинова як в.о. Президента та Порошенко як президента і головнокомандуючого) базуються на тому, що вони не зробили так як хотілось би патріотам.
При цьому забувається низка моментів:
1. На відміну від Гітлера, Путін війни так і не оголосив.
Це Гітлер на відміну від Хуйла був чесний пацан і за півгодини до нападу Ріббентроп передав через посла СРСР в Берліні ноту про оголошення війни.
Звідти виникала ціла низка міжнародних юридичних висновків. Наприклад стосовно поводження з полоненими (правда СРСР не підписав тоді Женевську конвенцію і радянські полонені преференцій не отримали).
От тепер Надя Савченко і ще низка заручників Хуйла в РФ не полонені, а просто заручники Хуйла.
2. Роблячи якійсь крок ворог напевно аналізує які будуть наші зустрічні кроки.
Ну наприклад згадаймо галас всепропальців щодо потреби введення ВС.
Натомість влада вчинила інакше. Оголосила АТО, провела вибори, потихеньку зробила апгрейт закону АТО до рівня ВС, та підтягнули закон про РНБО. Фактично навіть прихильники введення ВС вже визнали цей факт.
Більше того затримані бойовики (а їх 94 вже засуджено і сіло, а біля 200 в стані слідства), нажаль куєву хучу довелось поміняти на наших полонених-заручників терористів, але головне, що терористи не підпадають під женевську конвенцію, а суто під КК України, а наші полонені є ЗАРУЧНИКИ терористів.
3. Повністю якось люди забувають (або не уявляють) того стану армії в якому вона була рік тому.
Якщо рік тому нічого було взути і вдіти, потім була проблема з чого стріляти а от тепер питання вже в техніці (танки, бронемашини, тощо), а вже почали думати про ППО.
Мені дивно було в минулому році читати від одних і тих же людей зойки про те, що в армії бракує навіть зеленки і бинтів і водночас ті ж люди закликали йти вперед (абсолютно не реагуючи на те, що розбивши батальйон сепарів, хїуйло одразу додасть їм в підкріплення свіжих бурятів, причому добре озброєних) і звинувачуючи оті Мінські домовленості .
4.Мінські домовленості це погано чи добре?
Армія посилюється. На Хуйла ці домовленості (особливо Мінськ 2) наділи своєрідний юридичний намордник. Ну наприклад він завтра визнає Лугандон? І це одразу буде прямим порушенням. Далі нові санкції і т.д.
5. Потрібні щоб Україна оголосила санкції Росії.
Потрібно.
Але минулої зими ви забули, що країні загрожував енергетичний колапс? Ви забули, що Росія сама перекрила торгівлю з Україною і ВВП в наслідок цього таки впав на пару процентів.
Натомість влада працювала над РЕВЕРСОМ  газу (основним товаром РФ) І досягли успіху в цьому.
6. Перекрити Крим, Лугандон. Повна блокада
Правильно.
Але на жаль в житті не буває так ПОЇЗД  СТІЙ  РАЗ ДВА.
Натомість потихеньку і Крим відрізали від залізниці, встановили лічильник на воду, припинили малий прикордонний рух з РФ, ввели перепустки в зону АТО, почали припиняти незаконний обіг товарів.
Тоб-то все йде до того що буде повна блокада. Але так, що коли її введуть, то вона не стане просто порожнім звуком, а реально буде введена в дію.
 
Ну і на додачу трошки про зраду в загальних рисах. Адже більшість Інтернет аналітиків беруть інформацію з Інтернету. А там...........

 
А ось про Широкіно:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1381713798813138&set=a.1381713832146468.1073741827.100009235926099&type=1&fref=nf
 
А ось про стан збройних сил ДО початку війни:
http://www.mil.gov.ua/content/files/whitebook/WB_2013.pdf
 
7. Тому шановні краще документуйте злочини ворога (розстріл хуйлостанцями заручників, руйнування бойовиками мирних поселень, грабунки, тощо) воно потім знадобиться для Гааги.
Це дасть більше користі чим заклики про зраду та всепропальські зойки.
 
А ворогу вже прийшла допомога і саме така йому і буде потрібна:
http://www.bagnet.org/news/society/254802
© Слово [20.04.2015] | Переглядів: 1230

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.6/48

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль ::  Реєстрація
пароль
пам’ятати