пароль
пам’ятати
[uk] ru

Людина, яка регулярно бреше.


Людина, яка регулярно бреше.
   У видатного американського письменника Айзека Азімова є чудове оповідання: "Людина, яка завжди говорила правду". Хто не читав, розповім якомога коротше. Людина, відома як така, що ніколи не бреше, підозрюється в крадіжці. На пряме запитання цей чоловік дав пряму відповідь: він не крав ні грошей, ні цінних паперів. Відповідь була чесною, бо герой оповідання вкрав І гроші, І цінні папери.
 
   Згадав я це, переглянувши дещо з прес-конференції Путіна. Згоден: в школі КДБ вчили гарно. Бо він, Путін, сказав ніби правду, дещо приховав... а, значить, збрехав. При чому, його жестикуляція- з серії "вірте мені, люди!", таке ми можемо бачити, коли хтось продає непотріб під виглядом чогось цінного. Цікаво те, що брехливість видно неозброєним оком, але слова мають вигляд чистісінької правди.
 
   "Я повторюю: наших військ на території України немає!"- і очі такі чесні-чесні! Що ж, може, якраз на сьогодні, їх і справді немає. Є тільки контрактники, яких тимчасово "звільнили", або "відправили у відпустку". А за техніку не питали- от і добре! Не треба щось придумувати про "Воєнторг" з танками Т-72, яких в Україні зроду не було, та й про багато іншого можна спокійно змовчати. А про найманців і мова не йде: то "святі люди", що їдуть за позовом високодуховної душі та колекторських компаній.
 
   А як приємно покрасуватися! Виявляється, що Україну з Радянського Союзу "ми отпустілі". Володю, Госпідь з тобою! В 91-му ти був "Вовка-падай-партфєль-вазьмі-зонтік" та відношення до державної діяльності мав досить таки відносне. Не вважати ж державною діяльністю носіння портфельчика за хазяїном!
 
   Виявляється, вони, цар Володимир Красне Х"лишко, підтримує територіальну цілісність України. Тепер можна й "підтримати", відкусивши Крим та підпаливши, за допомогою своєї агентури, південний схід України. Звісно, хотілося більшого, ну що зробиш, доводиться "підтримувати цілісність", щоб слухав світ, та й власний плебс. Мо’, хто й повірить...
 
   Мені дуже сподобалася фраза, що "Росія повинна покращувати життя росіян за кордоном". Точно не пам’ятаю, та зміст десь отакий. Покращення виходить, як за російськими стандартами, чудово: розстріляти, зрівняти з землею, здійняти в повітря- і життя відразу стане кращим. А якщо ще в "гумконвої", крім вибухівки, трохи якоїсь крупи та чаю привезти, то ті, хто після такого "покращення" залишаться жити, дякуватимуть Цареві-Батюшці, звичайно, виключно високодуховною російською мовою.
 
   До речі, після "визволення" Грозного, де таки чимало етнічних росіян проживало, скільки там лишилось на сьогоднішній день? А скільком російським жінкам та дітям, в тому ж таки Грозному, прилетіла "гуманітарна допомога" від "воїна-асвабадітєля" у вигляді гранати? Вже забули? Це вам не парадний дєдиваєватнік на 9 травня одягти та не ряжених ніби то героїв слухати, що там вони патякають про партію та Сталіна.
 
   Ви за територіальну цілісність України, пане Путін? Заберіть з моєї країни свою воєнну техніку, своїх "відпускників", шпигунів, диверсантів та нашіптувачів. Звільніть від своєї присутності наш Крим та не забудьте прибрати за собою. Тоді я вам повірю.
 
   Я знаю, ви, пане Путіне, цього не зробите, хоч це єдина можливість відучити нас звати вас самі знаєте ким. І запам’ятайте: чим більше ви намагаєтесь стати імператором, тим більшим х"йлом ви залишитесь в історії.
© Саня электрик [16.04.2015] | Переглядів: 4920
Мітки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.2/51

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook