для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Апостол Петра


Апостол Петра
Ложкін – не ясновидячий. Він не мольфар, щоби бачити майбутнє. Він – звичайний безпринципний барига, який буде робити гендель і на лайні, і на крові – на будь-чому. Проте цей пацан з писком провінційного фарцовщика знає майбутнє.
А фішка в тім, що на відміну від нас, цей апостол пєрвого Петра таки читав мінські домовленості. Це для нас кожна нова порція інформації з тих таємничих скрижалів, як отрута в мозок. А для дегенератів – то все лише «товар-гроші-товар».
А тому Ложкін, зі своєю специфічною посмішкою гуїмплена, яка дратує нормальних людей на рівні ідіосинкразії, впевнено заявив, що
«…в результаті останніх Мінських домовленостей в окремих районах Луганської та Донецької областей будуть відновлюватися економіка та економічні ланцюжки. Там же розташовані наші серйозні експортні виробництва. Ми бачимо, що більшість людей на тих територіях хочуть не ескалації конфлікту, а відновлення економіки, хочуть жити в мирі і заробляти».
Тут, як ви вже напевне зацінили, саме кошерне слово з його проповіді - «заробляти». Це є таке кабалістичне слово, яке переплавляє осколки САУ і Града на золото, ще й загортає його в золотисту фольгу. Навіть, якщо ті осколки ще знаходяться в тілі поранених…
Не хочуть ескалації! – каже Ложкін про тих, хто на окупованій території. Хочуть заробляти, жити шумно, випивати і закусувати без міри, а також їздити в Турцію за шмотками. Вобщєм, жити як люди.
Правда, тут одна накладка у нас получається негарна: тепер ми хочемо ескалації конфлікту. От рік тому ми його взагалі не хотіли, хоча більшість на домбасі просто горло рвала: прийди, прийди, конфлікт! Отак от помінялися полюси на батарейці. І побігли хаотично стада електронів, як біженці з домбаса на Західну Україну, і погнали бочку в зворотному напрямку.
Ми хочемо не вигоди, ми хочемо ескалації конфлікту і перемоги над цими ублюдками, які відрізали пилкою нашому бійцю руку тільки за те, що у нього був тризуб на тілі. А от Ложкін – той нічого, змирився з тим, що пилка вже відкладена в сторону, руки вимиті від крові і вже готові «заробляти» - оці самі руки, які ніколи не пиляли… Вони вже готові обирати нам в парламент, ці руки… А Ложкін вже готовий потиснути ці руки – да, ложкін? Потиснеш чи ні? А твій шеф – також потисне?
Власне, путіну ж потис…
© sampo [16.04.2015] | Переглядів: 3404

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.8/64

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook