для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Гюльчатай відкрила личко


 Гюльчатай відкрила личко
Ну нарешті. Нарешті наші можновладці визначилися з найголовнішим ворогом України. Ви напевно гадаєте, що це агресивна Росія? Ні і ще раз ні. Мабуть Фірташ,Ефремов, Новиньский і Ахметов? Ни. То може комуністи? Теж ні, хоча вони, як вороги, для влади дуже зручні. Це як довгограюча платівка. Як щось потрібно оззучити для плебсу, то біш для нас з вами, то влада гучно відкриває справу проти них, а потім, тихенько закриває и всі радіють. Плебс радіє в тому, що ведеться боротьба з віконвичним ворогом усього живого, влада радіє тому, що на  деякий час замилила очі плебсу.  Ні, не вони вороги ціеї влади. Є ворог, якого вони бояться як атомну бомбу.  Вони мають дуже страшного, підлого, сильного та могутнього ворога. Довго цей ворог вичікував у засідці і нарешті, вона показала себе у всій своїй огидній красі на на телешоу у ворожому, оплачуваній Путіним і всіма марсіанами каналі. Недарма цьому каналу раз на тиждень виносять найсуворіші попередження за його антиукраїнську діяльність. Ви напевно гадаєте. що я кажу за канал Інтер, або 1 + 1? Ні в якому разі. Інтер та 1+1 - це дуже проукраїнські канали, Уявляете, на цих каналах є кілька провідних ведучих, які кажуть українською мовою. Але ж кажуть! А в тому каналі, уявляєте собі, наши вороги звели собі антиукраїнське кубло. Там транслюють телешоу, яке з ганьбою вигнали з Першого українського каналу, керівник якого, потрясаючи вирізками з газет, волав на весь світ, що люди вимагають від нього закриття антиукраїнської пропаганди на каналі. Проте, після того, як це телешоу пішло з Першого національного каналу, то його, я маю на увазі телевезійний канал, взагалі перестали дивитися. Але це таке.
 
Але я не про це, я про ворогів України, які виступають на цьому, антиукраїнському телешоу. Уявляєте, коли в країні війна, коли на обліку кожна копійка і коли уряд, знімаючи з нас останні труси, напружуючись, продає гнилу тушонку на фронт, ця косата, має нахабство заявити у весь голос, що здирати з нас останні труси - не комільфо. Та, котра колись хи-хи-кала скарбезним жартам Путіна, трясучи своїми  брехливимі викладками, в яких розповіла про те, що Кролик, сидячи в темній підворітті Каміна, з дуже великим задоволенням поїдає імпортну «капусту». Ця негідниця, на якихось своїх папірцях, але ми їй звичайно не повірили, розповіла, що у нас росте в достатній кількісті наша власна  «капуста», але її продають за кордон, маючи при цьому досить великий навар, у вигляді «зелені», яку Кролик теж дуже полюбляє .
 
А тут ще пішли чутки, що наш шановний і улюблений усіма Кролик, який не покладаючи рук денно і нічно працює на перемогу нашої країни, виявляється, при він при цьому не забуває свою кишеню, відкладаючи туди «капусту» і «зелень» на потім! Яка брехня! Який наклеп!  Адже це розгойдування човна нашої страни поплічниками Кремля! Але нічого! Ничого в неї не вийде. Для цього у Кролика і Шоколадного на підхваті є кілька шавок-шукачів, одна шавка має вигляд маленького чоловічка з великою лисою. як бильярдний шар. башкою, а інша шавка навпаки, має довготелесу статуру, у якої башка, як у страхетного пугала, з усіх боків повністю заросла чорним волоссям. Заради інтелігентності, воно ще носить окуляри. Вони свого часу, як тільки їх запустили до стайні з жирними боровами-кабанами, одразу ж заволали, що тут не дуже калорійне харчування. Мовляли, що 5 тісяч им замало!  Вони спочатку, по дурощі своїй гадали, що решта кабанів в цій стайні харчуються на ті гроші, що ім видають. Але їх помітили, обігріли, нагодували і направили в потрібному напрямку. Та й як їх не помітити. Їх туди на разі і взяли тільки для того, щоб вони облаювання і обливання лайном будь-кого, на кого вкажуть.
 
Тут на тобі. З'явилася для наших шавок-шукачів, лайно-обприскувачів робота. Їм кажуть фас. З яким захопленням вони взялися за свою улюблену справу. Всі інтернет і телересурси зайняті їх вигадками. Що та, воровскасучкаблохкотравсеукралавбилаз'їла, виявляється у співпраці з Правим Сектором знищила всі кримінальні справи проти себе. Всі справи, які з такою любов'ю вирощував відомий Хам разом з Пшонкою, виявляється вона особисто з'їла і не поперхнулася. Надійшла вказівка, що її, як найбільшого ворога України, треба знову посадити, і тут, як на зло, всі справи, а їх там було більше тисячі папок неспростовних, як казав побіжний прокурор Кузьмін, справ - зникли. Але Кузьмін натякає, поверніть мене на посаду, і я посаджу її за три дні. Шоколадний з Кроликом поки ще міркують. Але та, що воровскасучкаблохкотравсеукралавбилаз'їла, зробивши свою чорну справу вмостившись на березі річці, чекає, як та гидра, як змія двометроворостая, коло мимо пропливлють трупи її ворогів. Але не дочекається! Бойовий Кролик до останьої копійки в нашому з вами кармані буде боротися з нею.
 
Але Кролик, своїм кролячим тремтячим хвістком чує, що його годівниця якось захиталася і треба вживати термінових заходів, а то не рівна година і він дізнається не з чуток, що Кролики, це не тільки тепле хутро..... Та й Шоколадному не позаздриш, хоч він, як виявилося, при перевірці податкової його підприємств на ворожій території, що його підприємства зовсім добровільно і не вимагаючи відшкодування, сплачує подвійний податок у фонд війни нашого ворога. За що його і похвалили. Він у них отримав звання самого кращого переговірника, з яким можно домовлятися. Але в своїй країні його не зовсім розуміють. Ну не той народ у нього. Не пощастило. Але все не так. Це дуже хитра и далекозора політика. Деякі несвідомі не розуміють, що сплачуючи податки ворогам, він цим їм замасліваются очі. Якось чудовим днем, він як грюкне дверима і категорично заявить, що зараз буде сплачувати в чотири рази більше. Почувши це, Путін помре від несподіванки, війна закінчиться, нам повернуть Крим і Схід, а воровскасучкаблохкотравсевкралавбилаз'їла, сидітиме довічно, як головна корупціонерка за нанесення величезного збитку нашій країні Нафтогазом, Залізницею, Укрпоштою, газетними кіосками, Центральній лазнею, шашличними і всіма іншими заводами, фабриками, ресторанами, бібліотеками, лікарнями і так далі. А вищезгадані лисий і волосатий, які в колись були журналістами, забезпечать доказами. О такеє то буває.
© Tutanhamon [12.04.2015] | Переглядів: 2102

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.8/77

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook