пароль
пам’ятати
[uk] ru

наші "славні" можновладці


наші
     Раніше  до прізвищ аристократів чи полководців додавали назву місця, де вони жили чи виграли битву. Наприклад - Румянцев-Задунайський або щось такому роді.
     В Україні зараз війна з Росією, яку наша влада війною не визнає. Для них це конфлікт. Можливо конфлікт інтересів. Для президента Порошенко це взагалі якесь непорозуміння. Він змінив Янека по домовленості з олгархами, і путін повинен був це врахувати, і не  заходити так далеко. А коли той вже зробив так, як зробив,  Луценко, глава президентської фракції у ВР,  заявив, що ми повинні йти далі і віддати раші Маріуполь і дорогу до Криму. Та завадив наш український народ. Але я про інше.
     Я про те, що непогано було б і наших "славних" можновладців якось закарбувати в віках. Я не претендую на істину в останній інстанції, тільки своє бачення цього питання.
      Один з перших, звичайно Турчинов-Кримський. Без коментарів.
      Далі можна згадати наших"полководців" - це Гелетей-Іловайський та Муженко-Дебальцівський. Здається звучить непогано.
       Зараз є така думка лишити недоторканності депутатів.  В результаті цього порушиться рівновага недоторканості в суспільстві. Я згадав про нашого олігарха Ахметова, одного з творців "ДНР"-"ЛНР". Його не чіпає ні наша влада, ні Лугандонія. Йому добре і там і тут. Тому його можна назвати Ахметов-Недоторканий. Для балансу недоторканотсі в країні. Він один багатьох коштує.  
       Трохине забув про Ю. В. Луценка. Нехай буде Луценко-Маріупольський. Він заслуговує на це.
      Президент також зробив багато" славних" діл. Наприклад, звільнив з посади голови Дніпропетровської ОДА одного з найбільших патріотів України І.В. Коломойського. Мабуть він йому застував. Але назвати Порошенка - Порошенко-Коломойський забагато честі для нього. Досить такого, подвійно-почесного - Порошенко-Донбас-Ліпецький. Там, біля президента є такі дивні люди, чи то нардепи, чи "журналісти" , але для них я не можу нічого кращого придумати, як моська і шавка.
© Vasyl Kolisnyk [11.04.2015] | Переглядів: 1299
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.8/46

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook