для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

З інших фронтів.


З інших фронтів.
Тут колега Укроп нещодавно розмістив статтю - «Зупинити Монсанто! (Агресія гірша за путінську)».
Зараз я дещо вам скажу, як шановні, так і абсолютно не шановні мешканці дд.
Дуже важливе скажу.
Не маючи наміру проявляти надмірну делікатність, скажу, що ви всі будете жорстоко покарані за свою соціальну пасивність, за свою інтелектуальну лінь, за патерналістську готовність віддати право керувати собою і своїми рідними будь-кому, аби не напрягатися за межами своєї маленької і затишної комірки, де стоїть комп, холодильник і горшок. Це і є ваше життя. І воно не багато варте. І його низьку вартість демонструєте саме ви, мешканці маленького світу. Вам байдуже, якщо зникнете ви і ваші – якщо не діти, то онуки. Навіть якщо вам відкритим текстом написати: через тиждень ви гарантовано здохнете від такої-то проблеми, ви не почнете вивчати ту проблему, а в кращому випадку туповато постібаєтеся, демонструючи своє каналізаційно-генітально остроуміє.
Так ось, панове: якщо хтось пам’ятає, два роки тому я написав велику статтю у двох частинах, практично монографію, присвячену темі ГМО.
Для написання цієї статті я прочитав понад 150 статей по цій темі і товсту книжку Енгдаля, американського аналітика – «Семена разрушения». Тобто, я - в темі. А ви – ні. Ви судите поверхнево, коли тулите воєдино ГМО і досліди Вавілова. Технології ГМО і природна селекція не мають між собою нічого спільного. А сподівання, що десь нагорі є вчені, які не допустять чогось апокаліптичного, базуються знову ж таки на патерналістських рефлексах і звичайній наївності. Я ходив на прес-конференцію академіка Блюма, який мусив би перейматися нашим здоров’ям. Але схоже, що він переймається тільки вигодою від застосування ГМ технологій. У всякому випадку він постійно робив наголос на цьому аспекті. Щодо шкоди для здоров’я, то цей аспект старанно оминався.
А тепер я хочу сказати таке: я давно вже не витрачаю час і енергію на безглузді диспути. Єдиний сенс писати статті – це знайти собі подібних і думати над тим, як нам відвоювати свою країну у дегенератів.
А у випадку з «Монсанто» вже треба буде думати про справжню війну з дегенератами. Це якщо ви хочете вижити, причому вижити на своїй землі, у своїй країні. Ніяких заводів Монсанто на території України  не мусить бути апріорі. Дегенератів, на зразок Павленка, треба відганяти від української землі якнайдальше.
А їжа мусить бути тільки екологічно чиста. Тому що це здоров’я і саме життя наших громадян. А здоров’я – це ті самі гроші, які ніхто не враховує, коли закладають калькуляцію сумнівної «вигоди» від застосування ГМО. Мало того: екологічно чисте землеробство, якщо ним займатися дійсно професійно, дуже вигідне, і це довели австрієць Зепп Хольцер і японець Масаноба Фукуока. Так що всіх дегенератів, які розповідають вам про те, що екологічно чисте землеробство не дуже прибуткове, посилайте подалі, тому що ні один з них не має уявлення про предмет дискусії.
Тим, хто нещодавно на ДД, - перечитайте і спробуйте абстрагуватися від того скепсису, яким поливають цю тему дегенерати. Це все дуже серйозно і стосується кожного з вас.
 
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/17679/user_id/4150.phtml
 
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/17680/user_id/4150.phtml
 
Бівісам і Бітхедам – прохання не турбуватися.
© sampo [08.04.2015] | Переглядів: 1778

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.0/53

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook