пароль
пам’ятати
[uk] ru

Багатоголового змія не можна знищити, відрубуючи голови послідовно ..


Багатоголового змія не можна знищити, відрубуючи голови послідовно ..
Відомий політолог спитав ЮВ чому вона програла в боротьбі з олігархічною системою? Пані Юля не знайшла переконливої відповіді. Мабуть вона не знайома з виступами такого собі Карта на ДД durdom  
278385
 
А відповідь є очевидною: зміюка поновлює голови, якщо їхня кількість зменшується. pardon
 
Отже, єдиним способом модернізувати Україну є відрубання всіх голів одночасно.

Хто має можливість виконати цю непересічну місію? Ну, хто ж, як не суспільство!
 
Гості Савіка цього не розуміють. Навіть попри те, що шукаючи ефективних шляхів відходу від прірви, вони потрапляють в глухі кути. Все, що змогла запропонувати Юлія Володимірівна, було створити слідчу комісію. Сподіваюсь, що і сама пані Юля не вірить в результативність цього заходу.
 
Але інші досвідчені політики не запропонували нічого кращого, окрім побажань за формулою "от якби зробити щось таке (тіпа створити конкурентний ринок, розвести газові фірми по різним функціям іт.і.) то зразу стало б легше".
 
Я спитав би таких спеціалістів: а що робити з могутніми інтересами наших могутніх монополістів-олігархістів? Адже всі голови корупційної зміюки живляться саме з цих інтересів, якими просякнуте державно-олігархічне тіло змія. Інтереси залишаються на своєму місці? Тоді тіло відродить відрубані голови.
 
Якби я був на тому зібранні і отримав слова, то сказав би так:
 
Шановне панство! Давайте спочатку хоча б визнаємо, що зусиллями прогресивної верхівки не можна зламати існуючу авторитарну систему. Ця система складається з відпрацьованих механізмів збагачення її акціонерів. Необхідною умовою її подальшого існування є відсутність численного середнього класу. Отже, система завжди буде тримати населення на мінімальному споживчому кошику.
 
Отже, ми, як прогресисти, маємо надіслати сигнал суспільству: вся надія на вас, любі друзі! Якщо ви почнете будувати народну систему управління (громадське самоврядування і громадянська самоорганізація суспільства), то маєте шанс заморити голодом цю паскудну авторитарну систему управління.
 
І буде вам щастя!
 
А поки ви сподіваєтеся на совіть авторитарної системи, доти вона буде вас видоювати до виникнення пустоти Торичеллі в ваших цицках.

І хай би тоді суспільство почало чухатись.
 

 

 

 

© Карт [04.04.2015] | Переглядів: 1652

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.8/48

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook