для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Час


Час
Зайшов якось магазин, а там «Свідки Єгови» до продавчині домахуються, я їх  посунув, бо вони мають час а я ні, то вони вирішили і мені на голову присісти.
- А чи знаєте Ви, чому зараз день такий короткий,  а колись був довгий і вже ось-ось, із-за вугла кінець світу наближається і там далі по кальці стандартно постулати чи догми мені на вуха.
 
Ну, не пощастило їм з клієнтом, бо одна справа спілкуватися як людина з людиною – зустрічав я і дуже хороших людей зі «Свідків», навіть з одним колись на сезонних роботах були у Швеції – інша справа коли якийсь адепт (незалежно – релігії чи політики), у котрого на відміну від тебе є багато вільного часу, хоче тобі пояснити, що ти гірший за нього, але можеш виграти джек-пот .. еее.. чи райський сад з гуріями, - якщо заплатиш.. еее.. увіруєш у правильність їх казання.
 
- Знаю чому! – кажу я, - он якщо гаруєш зраня до ночі – то день так швидко збігає, а от у неділю коли не працюєш – так день до-о-вго тягнеться.. А є ще люди, які працювати не хочуть, то їм день за балачками швидко злітає, а якби щось мусили робити, то їм день би дуже-дуже довго б тягнувся і ніц за цілий день би не зробили..
 
Ну це так, для затравки. Взагалі-то я не про релігію, а про політику, випадок просто підходящий попався – для іЛюстрації.
 
Мене во що мучить, таке доволі філософське питання:
От Порошенко вже дуже давно на посаді, а як здавалося так і здається,
що він має прорву часу щоб щось зробити – бо робиться те що мало би робитися ще повільніше як мокре горить.
От якщо подивитися на то всьо з його «місця сидіння» - день явно короткий бо не встигає, але як саме короткий – як у мене, чи як у тих тіточок, що до продавчині на мізки присіли?
 
Гм..
© цімбора [03.04.2015] | Переглядів: 1457
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.6/19

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook