для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

По партійній лінії...


По партійній лінії...
Сусідів, як відомо, не вибирають. Я маю на увазі тих, хто розфасований по квартирам ще з часів коматозного Брежнєва.
Інша справа - тепер. Сьогодні народ, у кого є така можливість, старається тулитися поближче до собі подібних. От і Охендовський, цей представник братнього дубосарського народу у нашому ЦВК, поселився якось так дуже вдало: тут тобі – Суркіс, а тут – Медведчук… Так і живуть, тихо і скромно. Нікого не чіпають і просять, аби їх не чіпали. Просто мріють, щоби їх не чіпали і поменше за них згадували. Скромні трударі українських корупційних схем…
Тиша, свіже повітря, вітаміни на столі, пташки-білочки… - і тут тобі – Автомайдан зі своїм голлівудським проектом – «Зніми відео про чиновника».
https://youtu.be/Y4GtI4mxWes
То питання: яка саме фазенда нележить Охендовському і скільки вона може коштувати разом з землею? А також скільки коштує амортизація такого помістя?
Це я до того, що як каже про Охендовського пані Вікі:
  «Трудову діяльність розпочав у 1991 році на Норильському гірничо-металургійному комбінаті ім. Завенягіна. З 1993 року працював у товаристві з обмеженою відповідальністю "Юридична фірма «Проксен» на посадах референта, юриста, заступника директора. З 2002 року — начальник правового управління, віце-президент Національної телекомпанії України. З червня 2003 року й до призначення в лютому 2004 року членом Центральної виборчої комісії — заступник директора ТОВ "Юридична фірма «Проксен».
 
А потім – така сама скромна за фінансовими – легальними – можливостями робота в ЦВК.
То звідки таке бабло, Міша? І скільки ти його витратив і витрачаєш на даний момент?
Питання, звісно, риторичне, і його можна задавати хоч Охендовському, хоч березовому пеньочку в глухому лісі: відповідь буде абсолютно однаковою – глибоке мовчання в стилі дзен-буддизму.
Нам же варто усвідомити такий момент: Охендовський був продавлений в ЦВК по партійно-регіоналістичній лінії і до сих пір є головою ЦВК.
А на осінь у нас презентовані чергові вибори. І за ними буде суворо спостерігати Заслужений юрист України (25 червня 2010) Міша Охендовський, який отримав це звання
 
«…за вагомий особистий внесок у державне будівництво, розвиток конституційних засад української державності, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм».
 

© sampo [03.04.2015] | Переглядів: 3927

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.1/54

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook