пароль
пам’ятати
[uk] ru

Системна і антисистемна тенденція


Системна і антисистемна тенденція
Під «системою» я (вже традиційно) маю на увазі нашу рідну авторитарну систему управління (АСУ), з Папою на верхівці і з мафіями вздовж управлінської вертикалі.
 
Маємо визнати, що на авансцені нашого  суспільства, окрім традиційної  боротьби нанайської «влади» з нанайською «опозицією» (в межах однієї і тієї самої АСУ), окрім цієї нанайської боротьби, йде справжня безкомпромісна .. ну, ще не бійка, а поки що глядєлка .. двох тенденцій: системної і антисистемної. Проявів цих тенденцій є ціла купа .. Ну, хоча б навколо війни – ДУК (антисистемна) і ЗС із НГ (системна), волонтери (антисистемна) і чиновники (системна) ..
 
Як чесний спостерігач маю визнати, що майже всі дурдомці (і припецки, і заюльки і навіть пофігісти) працюють на системну тенденцію. На антисистемну (по суті – демократичну тенденцію) тут спорадично поки ще працює одне чудило .. ну, ви знаєте .. кхм .. Але якщо в натовпі переховується ще один свідомий демократ, то хай він поскаче, щоб було видно.
 
Отже, з ДД такі справи, ну, то такі справи ..
 
А от на Майдані .. Ми ж пам’ятаємо, як все починалося .. Ще тільки йшли розмови про асоціацію України з ЄС .. Не більше.
 
І на підтримку цього антиприродного руху Януковича в бік Європи утворилося аж два Майдани – на «Незалежності» став Майдан від суспільства, а на «Європейській» - від політики. По суті, перший Майдан був антисистемним, а другий (вже традиційний) – системним.
 
От так от - несподівано - виявили себе означені дві тенденції ..
 
І що характерно – після відмови (що природно) Януковича підписувати договір, політичний Майдан трохи повиступав, трохи повикривав злочинну владу і розійшовся ..
 
А той, другий, чудернацький .. Чомусь лишився гуляти .. Начебто до понеділка, щоб потім розійтись ..
 
І саме по тому, другому, несистемному .. Саме по чудернацькому Майдану злочинна влада завдала свого дикунського удару! Розбирається система в тенденціях! На відміну від дурдомців ..
 
Ну, з того і розпочалася Революція Гідності ..
 
І тільки вона розпочалася, як зразу ж зіштовхнулися між собою дві наші тенденції .. Пам’ятаєте? Як почали квасити скло на вході в КиївРаду? І як політики наскочили на провокаторів?
 
А потім (в той же день) на Банковій .. Як політики припиняли бійку провокаторів з космонавтами?
 
Ні, ні! Я нікого не засуджую і не стаю на чийсь бік .. Я лише звертаю вашу увагу – ось так виявляли себе дві тенденції: системна і антисистемна.
 
Щоправда, на Грушевського системна тенденція відійшла в тінь .. Випустивши поперед себе несистемну, щоб та захистила політичну опозицію від злочинної влади, у якої вже уривався терпець.
 
Тепер ми знаємо (тобто бачимо і багато разів пересвідчуємося), що системна тенденція, яка діяла через політиків і стостисячні маси захисників побитих дітей, вона мала на меті замістити одних управлінців на інших .. При тому не міняючи устрою системи.
 
І ця (системна) тенденція стала провідною. У антисистемної не вистачило сил ..
 
Тому притомні спостерігачі не дивуються, що все «не міняється» ..
 
Ну, а потім київська авторитарна система потрапила під імперські амбіції московської авторитарної системи (як то бувало в давні часи) .. І від тієї агресії чужака наша системна тенденція зміцнилася патріотичними скрєпами.
 
Ну, так ми ж всі патріоти!
 
До чого це я? До того, що на ДД срачу багатенько .. Як і в нашому житті сюру ..
 
Але ж все буде добре?
 

Spider
 
© Карт [02.04.2015] | Переглядів: 1027

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.5/20

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook